Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh dvou kamarádek trávicích léto v New Yorku. Potom, co absolvovaly střední školu, se dívky chystají přijít o panenství. Věci se ovšem zkomplikují, když se obě zamilují do stejného muže. (zajda404)

Videa (2)

Trailer

Recenze (35)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Poklidně plynoucí film s pohodovou hudbou a atmosférou "příběhu odvedle" (tedy převážně). Silně pochybuji, že mi cokoli z tohohle snímku nějak uvízne v paměti, protože a jednoduše opravdu není co. Postavy jsou tak minimálně nastíněné, jak jen to jde, děj je prostinký a originální nebo zajímavý prvek by jeden nenašel snad ani s lupou. Netroufám se odhadovat jak by vše dopadlo bez Dakoty a jestli by to vůbec bylo shlédnutelné. Jednoduše je to celé nemastné neslané, místy primitivní a do toho se tam nějak z nepochopitelných důvodů přimotala Dakota Fanning. ----"I can't do it." "No, you can. The question is will you..."---- ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"Sure. We can talk about politics again. - Well we could talk about your two favourite subjects. Television and body parts. - Asshole. - That's a body part." Kdo by nechtěl takového prímového otce. Tenhle film si hraje na něco, co není. Hrozně velké drama, psychiku postav prožívajících těžké životní období...boo hoo. Já jim to teda vůbec nežrala. A jako sorry, ale ten Boyd Holbrook není ani trochu hezký, takže nechápu, co by na něm ty dvě viděly? Jako vážně... Obě to jsou moc pěkné mladé holky, Dakota je talentovaná herečka (tady se teda ale vůbec nepředvedla), a obě se zamilují do kluka, který není ani trochu pěkný a ani trochu sexy a prodává nanuky. Za mě je tohle jednoznačně jedno z největším zklamání z roku 2013. 1,5* a ani o krapet víc... mám dokonce chuť tomu dát jen tu 1*, ale to nemůžu Dakotě udělat. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námet dobrý, príbeh tiež, no to povrchné spracovanie radí celý film niekde do sfér podpriemeru. Nechápem prečo si preboha tie dve "najlepšie kamarátky na svete" v podstate celý čas klamali. Tvária sa ako najdôvernejšie kamarátky, pritom im je zaťažko povedať alebo aspoň naznačiť pravdu. Ale áno, veď aj dnešné priateľstvá sú vlastne dosť povrchné, tak toto bola aspoň pekná reflexia. Len nechápem ani toho chalana, ktorý sa po celý čas tvári akoby sa ho nič z toho netýkalo, a neviem čo na ňom priťahovalo tie dve, lebo mne prišiel dosť arogantný (aj keď občas bol aj milý). A keď už som si vravel, že aspoň záver nebude totálne klišé... tak som len nechápavo ostal pozerať a sám seba sa pýtal, že WTF? ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pre mňa pomerne svieže. Celý čas som mal zaťaté zuby kedy to spadne do tak silno dramaticky vyhrotenej situácie až sa to utrhne z reťaze a všetky tie postupne budované emócie sa roztrieštia na všetky strany a zostane len vlna pátosu. Nestalo sa tak. Foner je aj formálne zaujímavá( aj keď nečakajte žiadne umelecké dielo), to len Bobby Bukowski ukazuje, že má cit pre farebnosť scén a komponovanie. Zápletka je jednoduchá až to vo finále trochu zamrzí a príliš sa hrá na vážnu nôtu, čo tomu uberá bezprostrednosti. Zároveň sa tu ale ukazuje Fonerina citlivosť voči postavám. Fanning aj Olsen podávajú presvedčivé výkony a na obidve sa veľmi dobre pozerá. Rovnako aj Holbrook ako objekt ich túžby, čo je vlastne taký v pohode chalan s veľmi silným citom pre morálku a hodnoty. Všetko je to pekne pozliepané, herečky aj keď poriadne nič neukážu dráždia svojimi telami neprestajne, a na konci zostáva dobrý pocit z veľmi pekne spravenej žánrovky. Neprevyšuje ostatné a drží sa vo svojich osvedčených vodách, ale našťastie sa nehrá na vysoké umenie, čo mi bolo počas sledovania veľmi sympatické. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách průměrný coming-to-age film. Dvě nerozlučné kamarádky poznají pohledného mládence, jedna ho chce, druhá se zamiluje a on do ní taky, ale první o ničem neví, načež se to provalí, chvilku je dusno a pak přichází za doprovodu sluníčkové hudby usmíření a následně i sluníčkový (a k mému potěšení alespoň vizuálně docela výživný) happy end. To by vůbec nevadilo, ale všechno už tu bylo a v lepším provedení. Za hlavní dvojku (a Clarka Gregga) a tradičně příjemný soundtrack musím přesto hvězdu přihodit. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Film měla premiéru v roce 2013 na filmovém festivalu Sundance. (R.K.)
  • Do role Davida Averyho (Boyd Holbrook) byl původně obsazen Anton Yelchin, ale odstoupil kvůli jiným projektům. (Dr Lizal)
  • Naomi Foner napsala scénář k filmu 20 let před jeho premiérou. (dwdb)

Reklama

Reklama