Reklama

Reklama

Žralok útočí

(TV film)
  • USA Shark Attack

Obsahy(1)

Mořský biolog Casper Van Dien a Jenny McShane se rozhodli objasnit příčiny nepřirozené agresivity žraloků. Brzy ale zjistí, že mořští predátoři nejsou pro malou africkou vesničku na pobřeží jedinou hrozbou... V africké oblasti Port Amanzi dochází k enormně zvýšeným útokům žraloků na lidi. Když se jejich obětí stane i mladý mořský biolog Marc, rozhodne se jeho spolupracovník a přítel Steven McKray, že této záhadě přijde na kloub. Přijíždí do Afriky a intenzivně se vrhá do vyšetřování. Záhy se mu podaří zjistit, že útočící žraloci vykazují různé genové degenerace - jsou zmutováni ve vraždící stroje. Příčinou je prozatím neznámá chemikálie, která se do místních vod dostala pravděpodobně s jasným úmyslem... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Začátek slabý, o prostředku se dá říci to samé a konec jsem k mé nezměrné lítosti prospal. Stevene, ty amatére v kulatých brejličkách na režisérské židli - takto má vypadat napínavý film o žralokovi, co chytne diváka do čelistí.. Strašně rád bych o Casperovi napsal, že je to špatný herec, ale to by nejdříve hercem musel být. ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Zbytečný a trapný film Caspera Van Diena. On je jeden z největších filmových béčkařů. Jeho nejlepší film je "Hvězdná pěchota", kde si zahrál hlavní roli a zahrál to skvěle. Další jeho docela dobrý, ale dnes už nic neříkající snímek "Tarzan a ztracené město" a film, ve kterém si zahrál vedlejší roličku "Ospalá díra". Tenhle snímek jsem viděl jen jednou a už je to také velká doba, takže si ho moc nepamatuji, ale vím jistě, že o útok žraloka tu nešlo. Byl tam k mání jen na začátku příběhu, potom se ze snímku stala kriminálka Las Vegas. Nic mi tenhle film neřekl a Casper Van Dien si neumí vybírat role. ()

Reklama

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, u kterých si řeknete "proč tohle vůbec někdo točí", nebo ještě lépe "jak na tohle může dát nějaký producent peníze". Miliontý film na ohrané téma agresivní žralok, s hloupým předvídatelným dějem, s nesympatickými postavami, navíc klišovitý jak prase. Jediné, koho může snímek zaujmout, by mohly být fanynky fešáckého Johna Ricca ze Starcraftu..... pardon - z Hvězdné pěchoty. Odpad tomu nedám jenom proto, že existují i skvosty typu Kameňák. ()

hlína odpad!

všechny recenze uživatele

Obludně debilní nedokoukatelnost, navíc díky malému rozpočtu v tomto filmu nechal režisér mluvit a hrát pouze komparzisty včetně Kašpara van Diena... Ani pod mírným vlivem afrodiziak (Krušovice) jsem nebyl schopen tuto břečku dokoukat. Nevim co bych musel smažit abych se dobrovolně dokoukal i na druhé a třetí pokračování. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Společnost Nu Image má velkou zálibu v natáčení filmů s podmořskými zabijáky. Z její dílny vzešlo již několik odpadních klenotů, které by neměly chybět v žádné sbírce opravdových milovníků této společnosti či podobně laděných zpackaných filmů. Mě osobně tato společnost docela udivuje a každé její dílo přivítám s povděkem. Nemusím totiž moc u probíhajícího děje přemýšlet, protože většina filmů buď nemá vůbec děj nebo jen kopíruje jiné filmy, které jsem už viděl, takže předem očekávám, co se stane. Shark Attack je trilogie o žralocích, kteří si rádi pochutnají na lidském mase za každé situace. Díly na sebe nenavazují a předbíhají se ve stupiditě. Pro mne osobně je tento díl ze všech nejlepší. Je to zřejmě tím, že se tady moc nesází na žraloky, ale na samotný okoukaný děj a producenti nevymýšleli dvacetimetrového žraloka, který sežere i loď. Tohle musím filmu přičíst k dobru, stejně jako hudební prvky. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Jenny McShane (Corine Desantisová) si zahrála i ve třetím dílu série, u nás pojmenovaném Lidožrout (2002), avšak zcela jinou postavu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama