Reklama

Reklama

Kódované vysílání

  • Velká Británie The Numbers Station (více)
Trailer

VOD (1)

Bývalý tajný agent Emerson - toho času v nemilosti - dostane za úkol chránit dvacetiletou Katherine, šifrovací operátorku v malé vysílací stanici CIA, která se nalézá v opuštěné oblasti. Emersonova mise je jednoduchá: udržet Katherine v bezpečí. Když bomba nastražená v autě před stanicí naznačí, že na ně kdosi něco chystá, dvojice je nucena použít stanici jako útočiště a Emersonovy bojové dovednosti jako svou jedinou zbraň. Stanou se terčem skupiny neznámých smrtících agresorů a nemají v rukou nic, než nahranou zprávu od předchozího bodyguarda. Emerson a Katherine se dostanou do boje na život a na smrt s velmi odhodlaným nepřítelem. V situaci, kdy je stanice ohrožena, cíl neznámý a únik nemožný, se stává prioritou této dvojice jediné - vyváznout z toho živí. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (86)

PORTER44 

všechny recenze uživatele

J.Cusack jako agent CIA a zároveň jaký si zabiják který odmítne při posledním úkolu zabít mladé děvče,za trest je převelen na odlehlou kodovací stanici aby dohlížel jak na stanici tak na šifrantku jenže po čase stanici přepadnou a on má stanici udžet než přijede posila.Nebýt těch pár přestřelek jedna na začátku a druhá v té stanici tak jsem to ani nedokoukal ,absolutní nuda.Polovinu filmu jsou uvěznění,on a šifrantka v té stanici a kecají o ničem. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Obstojný béčko, ale k přesvědčivý průměrný spokojenosti mi chybělo mnohem víc akce. Hlavně mě zklamalo finále, ve kterym jsem čekal mnohem víc, než jednu krátkou bitku a rychlý zúčtování s hlavnim záporákem. Twisty byly převážně předvídatelný, což se však dá v rámci žánru pochopit. Výprava zase byla hodně skromná, scénář s ní ale dokázal pracovat tak, že ve výsledku ničemu nevadila. Druhá silná hvězda za Cusacka a pár napínavějších momentů. ()

Reklama

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Johna Cusacka nemůžu skoro ani vystát, ale je to pan herec. Vyjmenoval bych tucet jeho filmů, které stali za starou belu a on jim díky svému herectví vdechnul alespoň trochu života. Podobně je to i kódovaného vysílání. Pojďme si rovnou říct, že děj filmu je slabý. Atmosféra není tak napínavá, jak si filmaři přáli. A celé to mohlo dopadnout i trochu jinak a líp (alespoň pro oko diváka). To co dělá film koukatelným je dobře posazená retrospektiva a právě výkon J.Cusacka a M.Akerman. Na průměr to dá. Hodnotím třemi hvězdami..... ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, ponorkova nuda. Neznášam filmy, ktoré sa odohrávajú v uzavretých interieroch a su založené na pár hercoch. Chabé dialógy, chabé herecké obsadenie, možno dobrý námet ale doslova mizerné spracované. Bieda. Veľké sklamanie. Plagatiky na túto snímku vyzerali lepšie, ale bohužiaľ sa im vôbec nepodarilo zrealizovať a zvizualizocat tento nápad. Takže mozu byť spokojný aj za jednu hviezdy odo mňa, za tu biedu. Nudil som sa. Je to strata času! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

No jo, John Cusack má asi moc velké pozitivní renomé, než aby si ho zkazil tím, že ve filmu zastřelí holku, vlastně ještě dítě. Tímhle si mě film rozhodně nezískal, protože hned na začátku jasně stanovil pravidla, která jsou daná, neměnná a očekávaná. Film pak není špatný, ale prostě průměrnost. Předvídatelnost, snaha tlačit na pilu, malý příběh, žádné velké rozuzlení, tohle z něj dělá jasného adepta na padesát procent. A v některých očích ještě méně. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Anglii v oblasti Suffolk. (Terva)
  • Film měl premiéru v roce 2012 na festivalu American Film Market, konaném v Santa Monice v americké Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama