Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

castor 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že tvůrci žalostným hercům, jejichž dosavadním nejpůsobivějším výkonem bylo ranní protažení se před zrcadlem, snad ani neřekli, v jakém žánru hrají. Jejich reakce jsou naprosto stupidní, dialogy prakticky neexistují, akce úsměvná, jednotlivé sekvence na sebe prakticky nenavazují. A vlastně po prvním výskoku žraloka dvojhlavého z vody to jde všechno do kopru. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Loď se potápí, jako na potvoru se potápí i ostrov, tsunami na obzoru a kolem toho všeho se prohání dvouhlavej žralok. Asylumáci opět nezklamali a vypustili do světa další animální příšernost, kde dokonale funguje kouzlo nechtěného. Asi za všechny šílený scény bych jmenoval tu, kdy se destimetrovej žralok nenápadně připlíží k laškující trojici, která má vodu asi tak do pasu. To byl majstrštyk. Jinak samozřejmě spousta nehrajících metrohošanů a podobně talentovanejch silikonů.Co jsem čekal, to jsem dostal. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dobrá konina od Asylumu. Je to strašná sračka naneštěstí si to tvůrci uvědomují a tak na nás cpají jednu kravinu za druhou. Dvouhlavý žralok tu ještě nebyl, a naštěstí efekty nebyly zase tak hrozný a mrtvol je dost. Herci jsou příšerní a jejich postavy taky a to nemluvím o chování některých postav. Příšernost ale zábavná. Nicméně to není zase tak extra dobrý že bych to chtěl vidět znova. ()

Mrs.Blue odpad!

všechny recenze uživatele

V životě nepochopím, jak tohle může někdo brát s nadhledem, jako oddechovku nebo dokonce zábavnou odbočku. Ne, prostě ne. A co těmhle žraločím Asylum trhákům chybí k dokonalosti? Měli jsme tu už písečné žraloky, mecha žraloka, tuhle dvouhlavou ludru, mega i super žraloka, žraločí svištění vzduchem, takže teď už zbývá jen dinožralok vs. Chuck Norris anebo duhový žralok vs. vesmírná loď a měli bychom snad už vše. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Některé filmy jsou tak dementní až jsou geniální, ale některé jdou dál a z té nechtěné geniality kloužou ladně na vyšší level demence... Aneb-pokud dvouhlavý žralok velký jako nákladní vagón žere nohy holkám stojícím po pás ve vodě a je přitom celý pod hladinou-něco je špatně.. Jedna hvězda za to, že jsem se tomu mohl smát(né "vtipnosti" toho filmu ale prostě jen-škodolibě-jeho ubohosti). ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Když se Kate (Brooke Hogan) a Kirsten (Corinne Nobili) vrátí do vesnice a profesor Babish (Charlie O'Connell) zavelí k dalšímu průzkumu, mihne se v záběru cyklista, který by na opuštěném ostrově neměl co pohledávat. (L_O_U_S)
  • Natáčení probíhalo na Florida Keys. (Terva)
  • Loď neustále mění vzdálenost od atolu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama