Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (9)

2012: Doba ledová

2012: Doba ledová (2011)

Pro diváky s nadhledem a smyslem pro humor je to opravdu zábavný film, který nemá prakticky hluché místo. Parádní komedie s příšernými herci a ještě horšími efekty. Jedna z nejlepších filmových grotesek od oblíbeného studia Asylum. Po právu 100 %.

Píseční žraloci

Píseční žraloci (2011)

Jeden z nejvtipnějších filmů poslední doby. A ti, co nepochopili, že se jedná o parodii, musí mít hodně pomalý příjem, a zejména vysoký deficit smyslu pro humor.

Smrtelná lavina

Smrtelná lavina (2005)

Pro mne asi největší perla mezi filmy od Jima Wynorskiho. Ti, kteří alespoň trochu vědí, co obnáší vrcholové horolezectví, se u filmu budou výtečně bavit a místy se jistě budou smíchy válet po zemi. Úžasná záležitost, 100 %.

Polární bouře

Polární bouře (2009)

Parádička od velmistra katastrofického filmu Paula Zillera. Nepřekonatelně pitomý film, který musí rozesmát a výtečně pobavit nejen ty, kteří si alespoň trochu potykali s fyzikou a přírodními vědami. Plný počet bodů - 100 %.

2012: Supernova

2012: Supernova (2009)

Pámbů zaplať za to, že má lidstvo všelék na všechno - atomovky, jinak by jeden strachy neusnul. Brian Krause v hlavní roli není zlý, ovšem na nejžertovnější postavy filmu, tedy skupinu íránských teroristů a profesora Jižinského z Ruska, prostě nemá. Geniální veselohra od společnosti Asylum - 100 %.

Útok dvojhlavého žraloka

Útok dvojhlavého žraloka (2012)

Efekty od studia Asylum jsou skvostné, fanoušci je miluji a těší se na ně. Ovšem scéna z tohoto filmu, kdy žralok pod vodou útočí a zuřivě se zakusuje do dětské gumové panenky, je převratná a měla by vejít do dějin filmových efektů (zisk Oskara?). Znalci nemohou ocenit jinak, než plným počtem - 100 %.

Stonehenge apokalypsa

Stonehenge apokalypsa (2010)

Paul Ziller v plném lesku, tak, jak jej máme rádi. Úžasně zábavný katastrofický film, který pobaví nejen spoustou humorných scének, ale i přehršlí různých vědeckých nesmyslů. Spolu s filmy Polární bouře a Ohnivé nebe, vrchol jeho katastrofické tvorby. S přehledem 100%.

Superžralok

Superžralok (2011)

Lidi jsou opravdu divný. Hlavní rozdíl mezi tímto filmem a Čelistmi (který asi skoro nikdo nevidí), je v tom, že přeceňovaný Spielberg tu jeho slátaninu myslel vážně! Takže, na rozdíl od Čelistí, mne tento film pobavil a dávám 100 %.

Smršť nad Pacifikem

Smršť nad Pacifikem (2005)

Druhý nejlepší film od Jima Wynorskiho, který nejen poučí, ale má dokonce i léčebné účinky. Úvodní nouzové přistání, kdy křídlo letadla nejprve bez problémů přepůlí ohromný železný stožár vysokého napětí, posléze, bez zjevného poškození, tímto křídlem ještě pozuráží asi deset dřevěných telekomunikačních sloupů podél silnice, je prostě geniální. Dále, mohutná přestřelka na palubě dopravního Boeingu mě poučila ve dvou dalších oblastech. Za prvé, že zásobníky libovolných střelných zbraní jsou prakticky bezedné. A za druhé, že pověsti o tom, že střelba uvnitř letadla může přivodit jeho zřícení, jsou pouze babské tlachy. Závěr tohoto povedeného filmu, kdy Boeing 747 po tom, co mu dojde palivo, pohodlně přistane a nezabrání mu v tom dokonce ani silný hurikán, natož nezpevněná přistávací dráha, zcela vyléčil moji fóbii z létání, která byla opravdu nesmyslná. Díky Jime, 100 %.