Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výbuch sopky na Islandu způsobí odlomení velkého ledovce, který se blíží ke Spojeným státům. Rodina Hartových se musí pokusit utéct před nadcházející dobo ledovou. (LIVINGDEAD)

Recenze (53)

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum a další její dokonale stupidní céčko, které už se zhovadilostí a stupiditou snad už ani nemá nic společného. Je to daleko horší. Nic tu nemá logiku. Přiblblé dialogy , speciální efekty amatérské, scénář plný děr. Proboha, pokud majitelé tohoto filmového studia neví co s penězi, ať je dají v Africe hladovějícím lidem. Tohle dílo je urážkou všech kvalitních katastrofických snímků, které mají co říct a jsou vlastně svým pojetím přínosné a varovné. A překvapuje mě, že má někdo odvahu tohle vydat na DVD a nějaká televize vysílat. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Vybuchne sopka. Oddělí se obrovský ledovec a míří k USA. Změní se počasí, začíná doba ledová. V autě jede rodinka, ale jelikož je zácpa , nedočkavá dcera se odloučí. A tak ji jde rodinka hledat. Upřímně, na to, že film dělalo ASYLUM, tak se tam objevovaly často hollywoodské efekty. Bohužel, herecké obsazení úplně na blití. Táta s dvojitou bradou, ale domácí kutil alias MacGyver. Táta je chytrý, táta všechno zařídí, táta udělá výbušninu, ano, táta umí i lítat.... Ovšem úplně mne rvalo rodidla, když lidé za pochodu umrzli na ulicích a dcera si běhala s rozepnutou bundičkou a s tričkem. Její matku nenalíčili a tak vypadala jako smrt. Do doby ledové se perfektně hodila. Syn tam byl pouze do počtu. Vlastně, několikrát řekl, že je táta bezva. A konec? Škoda mluvit :-) Kdyby se této myšlenky ujal James Cameron nebo Ridley Scott, mohl to být trhák, ale takhle...20% ()

Reklama

Luukec odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud se chystáte schlédnout tento film, dejte si pivo, nebo sklénku vína.. pokud máte v sobě pivo nebo sklenku vína, dejte si další.. takhle pokračuje to deseti.. pak se vám možná ten film nebude zdát tak strašnej jako mě, když sem se na to díval střízlivej.. efekty, herci, dialogy sou přímo tragické.. jediné co není tragické je příběh.. ten je totiž ještě horší.. příjde mi to jako laciná kopie filmu Den poté, pouze bez happyendu a 100x hůř natočená.. ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Kolik tech filmu 2012 už tady bylo a uspěl jenom jeden to je katastrofa celkový film působí jako jedna velká sračka efekty a celkově všechno tak katastrofální že se nedá nato ani dívat fakt jak se tu už píše ožrat se u toho a možná to dokoukáte. parta režiséru co nemají vůbec úspěch se sejdou řeknou jsi natočíme konec světa ledovcem hodíme to do levných trafik a vyděláme něco och bože kdyby se tohohle ujal nějaký frajer režisér kurňa na to bych se těšil. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Obyčejný katastrofický sci-fi kterých se natočí tuny. Nemá cenu přemýšlet nad nepříběhem, ale jde o to spíše se bavit a to se tady povedlo z poloviny scény kdy je nějaká katastrofa mě bavily, ale jakmile došlo na nějaký kecy a rodinné hodnoty tak film strašně spadl do naprostýho nezájmu. Efekty jsou standartní, kdo by čekal nějaké lepší že ano? Film jsem si jakž takž užil ale zapomenu na něj hodně rychle a znova si ho asi nepustím. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama