Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výbuch sopky na Islandu způsobí odlomení velkého ledovce, který se blíží ke Spojeným státům. Rodina Hartových se musí pokusit utéct před nadcházející dobo ledovou. (LIVINGDEAD)

Recenze (53)

Luukec odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud se chystáte schlédnout tento film, dejte si pivo, nebo sklénku vína.. pokud máte v sobě pivo nebo sklenku vína, dejte si další.. takhle pokračuje to deseti.. pak se vám možná ten film nebude zdát tak strašnej jako mě, když sem se na to díval střízlivej.. efekty, herci, dialogy sou přímo tragické.. jediné co není tragické je příběh.. ten je totiž ještě horší.. příjde mi to jako laciná kopie filmu Den poté, pouze bez happyendu a 100x hůř natočená.. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Jeden z opravdu mála filmů, který jsem neviděla celý. Byla by to opravdu ztráta času, protože snad dvacetiminutová jízda autem, kdy se střídají záběry na oblohu a na cestující v autě, a na pár krátkých okamžiků se octneme v jiném městě, kde figurují podobné záběry, nějak jsem to nezvládla, takže jsem to přepla. Když jsem se s malou nadějí k filmu asi po dvaceti minutách vrátila, zjistila jsem, že se změnil akorát dopravní prostředek a znovu se střídají záběry na cestující a na oblohu. Takže asi tak.... ()

Reklama

sarfian odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je Katastrofa do slova. Ladovec takých rozmerov sa rúti na Ameriku rýchlosťou, za ktorú by sa nemusela hanbiť ani raketa. Film plný prúserov. Nefungujú telefóny, ale mlaďasovi gps-ka frčí jak žeravá. No neviem kde nabrali také hračičky, veď ked je tu zlé počasie tak satelitný príjem je úplne v prdeli. Taťka ... nóóó ... tak ten je sakra frájo. Mc-Gáy-ver sa má ešte čo učiť. Mama je asi len do počtu. No a dcéruška je otožilá jak ladový medveď, keď iný v sekunde zamrznú ona je v poho. A tak dále a tak dále je tu toho strašne moc dojebkaného, už sa mi ani nichce o tom písať. VIDENÉ 1x ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Kolik tech filmu 2012 už tady bylo a uspěl jenom jeden to je katastrofa celkový film působí jako jedna velká sračka efekty a celkově všechno tak katastrofální že se nedá nato ani dívat fakt jak se tu už píše ožrat se u toho a možná to dokoukáte. parta režiséru co nemají vůbec úspěch se sejdou řeknou jsi natočíme konec světa ledovcem hodíme to do levných trafik a vyděláme něco och bože kdyby se tohohle ujal nějaký frajer režisér kurňa na to bych se těšil. ()

dkas 

všechny recenze uživatele

Naprosto naprostá kravina, u které jsem se chvílemi velmi bavil. Je to tak špatný film, plný nelogičností (rodina jede autem, syn se ptá, jestli táta svítí a on svítí, střih, rodina jede v jiném autě, nesvítí, střih, je tma a rodina jede v původním autě s rozsvícenými světly, rodina nadává na to, že ve tři je tma jak o půlnoci a za půl hodiny je krásný světlo...) až hrůza. Vrcholem potom bylo, jak lidé "umrzli" na ulici, to byl opravdu velký "masakr", brrr.... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno