Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

vZeč 

všechny recenze uživatele

Asylum, jak má bejt. V ostatních veledílech vidíme 10 minut sračko akce (zábava z traileru) a hodinu a půl pak zíráme na tři dementy v maskáčích a jednoho generála v Univerzálím Sklepě Asylum, kterej supluje supermoderní velín na souši/letadlové lodi/ponorce/letadle, to je fuk, jde o tři páky, dva monitory a jednu vysílačku, kterou promlouvá generál k neexistující posádce. Well... tady neni velín, neni tu spousta debilních rádoby vědeckých či vojenských keců. Je tady jen banda superdementních dětí s kozama či penisama (možná), co pobíhaj po potápějícím se ostrově, do nějž naráží dvouhlavej žralok. Znáte to. Úroveň naprosto všeho v tomto filmu je tak neskutečně pod úrovní dobrého vkusu, že se tím stává ABSOLUTNĚ zábavný a místo, abych dal odpad jako ostatním Asylumovkám, napálim žralokovi pět hvězd. Je naprosto neuvěřitelné, co hrdinové vypouští z huby a jak se chovaj. Je neuvěřitelný, jak může někdo napsat takovou břečku. Já bych toho byl schopnej tak v pěti letech a byl bych na sebe hrdej, ale hovado, co napsalo tohle... toho člověka se bojim a nechci ho potkat. SPOILER: Jedna z mnoha super vtipných scén: Banda zbývajících dementů běží mělčinou k pláži, snaží se dostat na souš, utéct před dvouhlavým žralokem. Najednou jedna kozatka vyblije něco jako "souš je moc daleko, nemáme šanci mu utéct, musíme s ním bojovat". V tu chvíli celá banda dementů uznale pokýve hlavou, zastaví se a a vymejšlí plán útoku. V tu chvíli jsou asi deset metrů od souše a o útoku debatují zhruba tři minuty. A VY se ptáte: "Proč?" ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Některé filmy jsou tak dementní až jsou geniální, ale některé jdou dál a z té nechtěné geniality kloužou ladně na vyšší level demence... Aneb-pokud dvouhlavý žralok velký jako nákladní vagón žere nohy holkám stojícím po pás ve vodě a je přitom celý pod hladinou-něco je špatně.. Jedna hvězda za to, že jsem se tomu mohl smát(né "vtipnosti" toho filmu ale prostě jen-škodolibě-jeho ubohosti). ()

Reklama

Luisis 

všechny recenze uživatele

Takové horší "C"éčko. Víc než hloupoučkej a zbytečnej film mě úplně rozsekaly okolnosti kolem filmu. Pan Profesor Babiš:-D Distributor pro CZ Řiťka video a taky to, že režisér Ray si o 3 roky později natočil i Útok trojhlavého žraloka a tentýž plodný rok i svůj Masterštick "Megažralok VS Kolossus" . Tak pusu a pa všem žralokům! Sejdeme se u Čtyřhlávka - 2% ()

AriAries odpad!

všechny recenze uživatele

Musím říct, že už jen pro ten název bych si sám o sobě ten film nepustil. Lecjakých mutací zvířat, která krom neobvyklých rozměrů začnou být jak na potvoru ještě agresivní, je na můj vkus přehršel a jen naprosté minimum dosahuje kvalit jako například Čelisti. Dá se říct, že ke spuštění filmu mě vedla čirá zvědavost, jak vypadá film s tak nízkým hodnocením. Co jsem viděl ale předčilo moje očekávání a už v první scéně bylo podle titulu jasné, co se stane. I tak jsem ale čekal snahu o vysvětlení té anomálie, realističtější proporce, kvalitnější zpracování a triky...leč marně. Na druhou stranu nikdo normální nemohl po přečtení scénáře dát na film větší sumu peněz. Vlastně je s podivem, že ten film vůbec vznikl a chtěl bych člověka který do něj investoval za sponzora. Podle všeho ale většinu peněz spolkl honorář pro Carmen Electru. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Rádio nefunguje, anténa je zlomená... Především musím konstatovat, že nelituji ani vteřinu. Filosofie studia Asylum není úplně nesympatická, parazitování je nejrozumnější a fér punkový způsob, jak se postavit k produkci velkých studií; tvůrčí brainstromingy u nich musí být maxilmální hlína. Oč jde? Dvouhlavý žralok, nejneaerodynamičtější obluda všech dob, kosí posádku prsatic a svalovců profesora Babishe (čti babiš). Loď jde ke dnu a atol, na němž se Babiš & spol. vylodí, překvapivě taky; storka tak krystalická, že nestojí za řeč. CGI nelze hodnotit jinak než jako roztomilou i nejkrvavějších scénách. Zábavu plodí jen sadismus, miliónkrát provařená klišé, kozy, nadhled, kozy, ironie, kozy, zadky. Nadhodnota ale samozřejmě nespočívá v obvyklých kinematografických kvalitách, na něž se zde záměrně rezignuje. Vedlejším produktem fajnové primitivní zábavy je ve výsledku smutná skutečnost, že filmy se stonásobně vyšším rozpočtem nejsou zdaleka stonásobně lepší. Tenhle kinematografický tartar je přes problémy s právníky od Universalu, Warnerů, New Line Cinema a dalších odzbrojujícím způsobem nevinný, primární. Jde o kinematografii, která dává naději, že se režisérem, kameramanem, hercem, trikařem, skladatelem a filmovým vypravěčem může stát každý :-). ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Ve třicátých letech dvacátého století byla skutečně ulovena žraločí samice, která v sobě měla dva dvouhlavé plody. Tato embrya byla nedávno nalezena naložena ve formaldehydu v Argentině. (cardinals)
  • Když se Kate (Brooke Hogan) a Kirsten (Corinne Nobili) vrátí do vesnice a profesor Babish (Charlie O'Connell) zavelí k dalšímu průzkumu, mihne se v záběru cyklista, který by na opuštěném ostrově neměl co pohledávat. (L_O_U_S)
  • Hlavy žraloka měly být původně spojené. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama