Reklama

Reklama

Bestie z hlubin

  • Itálie Sangue negli abissi (více)

Obsahy(1)

Dobrodružný horor z mořských hlubin od slavného Joea D´Amata. Obstojí odvaha a přátelství kvarteta mužů v boji proti lidožravé zrůdě? Čtyři malí chlapci si pod vedením starého indiána slíbí věčné přátelství a vzájemnou podporu. Nyní, o deset let později, kdy je jeden z nich brutálně zavražděn obřím žralokem, přichází čas dodržet dávno daný slib a pomstít se! Tři zbývající přátelé se vydávají na otevřené moře, aby jednou provždy zničili starobylé zlo, vtělené do lidožravé bestie. (Řitka video)

(více)

Recenze (42)

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

O kvalitách této hovadiny se tu snad nemusím zmiňovat,špatné od A-Z,což je ale ostatně jasné už z jména pana režiséra.Každopádně,co mě nejvíc naštvalo,že do Bestie z hlubin jsem šel jako do horroru,ovšem ono se z toho vyklubalo klučičí drama(???).Tomu říkám šlápnout vedle :)Ani kapka krve,ani napětí,ani atmosféra,ani násilí,prostě ani hovno!A dokonce ani nahota,za což by se měl prasáček Joe D´Amato stydět dvojnásob.Bestie z hlubin mi krom devadesáti minut nudy nedala zkrátka nic,a tak já jí to alespoň takhle vrátím! ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Deep Blood není žádná sláva, ale dávám hodně slabé 3* (-5/10*) a to za to, že jsem se aspoň nenudil a rychle mi film utekl. Herci jsou prkenní, výkony nepodávají žádné, při napadení žralokem se většinou na oběti dívají jen s otevřenou pusou, bez žádné reakce…jako u prvního napadení - hrůza. Taky hudba mě zklamala, k podmořskému světu se v klidných pasážích hodila, ale když přišla akce, vůbec nestupňovala napětí, takže vyzněla hodně do ztracena – škoda. Po režisérské a scénáristické stránce rovněž slabé. Radši ty tři hvězdičky potvrdím než si to při psaní komentáře zpětně rozmyslím ;-) ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní snímek pokoušející se o drama se žralokem. Rapidně nízkorozpočtový výtvor však nijak nedokáže oslovit. Velmi slabý scénář doslova září svou nudností a velmi patetickým dějem. Co tu provádějí herci se svými rolemi je taktéž nepochopitelné. Jediné co stojí za zmínku jsou podmořské záběry, ale to si můžu pustit rovnou nějaký dokument na podobné téma. Možná bude zábavnější. Tento žraločí počin se mi jeví jako zcela zbytečný. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Opět slabý odvar na téma Čelisti. Byli 4 a dali si slib, po letech jednoho zabil žralok a zbývající 3 dodrží slib a pomstí se . Tak jednoduché to je. Nic víc nic míň. Atmosféra se nedostavuje a navím mám pocit, že většina scén se žralokem, včetně závěrečné exploze žraloka, pochází z filmu Poslední žralok ... Slabé 2 hvězdy. 30 % ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Asi bych nejprve ocenil to, jak Italové dokázalai natočit echt true americký drama, ten film smrdí Amerikou více, než přísaha vlajce Spojených států. Nevědět, kdo to točil, řekl bych, že to je klasická americká vhs-ková slátanina. Což svým způsobem je, ale i není. Naprosto skvěle zvládnuté natočení filmu o vraždícím žralokovi v podstatě bez žraloka. V tomhle ohledu smekám před střihačem, který dokázala vzájemným prostřiháváním na herce ráchajícího se ve vodě, do níž je lita ne zcela věrohodně rudá barva a zcela jinde a jindy natočené záběry na žraloka. Výsledný dojem není zcela nepovedený. Průser je, že je to trošku nuda, trošku dost. Závěr jsem absolvoval již v (polo)spánku (a doufám, že mi neuniklo nic podstatného. Kladem je, že jsem to čekal mnohem horší a vlastně jsem byl nakonec i docela překvapen. Jako nic světoborného to teda není, ale úplná sračka taky ne. Barmanka byla výborná, jen jsem, vzhledem k režisérovi, čekal, že bude trochu odvážnější :-). ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Mechanická hlava žraloka byla jedinou rekvizitou vyrobenou pro tento film, zbytek byl zakoupen od National Geographic. (ČSFD)
  • Podvodní scény byly točeny na různých místech: na ostrově Ventotene v Tyrhénském moři nedaleko pobřeží Kampánie, na koupališti v Římě a v akváriu v New Orleans. (ČSFD)

Reklama

Reklama