Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

tron 

všechny recenze uživatele

Trocha mi to zápletkou pripomína Chobotnicu s Treatom Williamsom – strašidelný, prerastený morský živočích sa nepravdepodobne ocitne v absurdnom, preňho atypickom cudzom prostredí (ktoré v pôvodnom stave obvykle býva bez jedinej kvapky vody), ktorý práve prepadli agresívne ozbrojené osoby za účelom obohatenia sa. Tým sa však akákoľvek podobnosť s Chobotnicou končí. Už ona pre mňa nebola žiadny zázrak a toto je ešte horšie. Z hercov spomeniem snáď iba Juliana McMahona a Martina Sacksa. Aj oni sú síce slabí, ale oproti neviditeľnému zvyšku kastingu je to predsa len aspoň pár tvári, ktoré dokážu v unudenom divákovi vyvolať aspoň nejakú emóciu. Vizuálna stránka je dosť úbohá (obchod vyzerá ako trochu väčšia večierka na vašom sídlisku, triky sú príšerné - hlavne posledné sekundy). Čo-to zachraňuje atmosféra, pekný žralok a originálne prostredie – zatopený obchod je niečo, kde by ste tohto tvora skutočne nečakali. Niektoré scény z toho celkom šikovne a dobre ťažia. Ale fakt ich nie je veľa. Zaujímavé je tiež to, SPOILER aké prekvapivo veľké množstvo postáv nakoniec prežije SPOILER. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Typický příklad čtyř metrové ptákoviny, která svou digitální facce liftovou úpravou vzbuzuje strach, ehm. Když nás náhodou zalije Tsunami, jakože je to hodně reálné, ale fakt hodně (určitě) a jste náhodou v Kauflandu, či Tescu nebo iném žracím (já zvracím) landu jste tzv. v piči! Proč? No protože taková velká vlna sebou veze velké příležitosti. Mistr Verbal (promiň, že tě beru zase jednou do huby) má opět jednou pravdu, těma chujovinama (že příběhem) bych opravdu nejraděj nakrmil velkou bílou svini a nejenom jednu. Já z bůže vůle král, hlava pomazaná (jo jo) to srovnám z "Útokem z hlubin" co byl teprve nářez (doporučuju, když už tohle se Vám uchyloprdelníci líbilo). Mně tenhle velký, bílý, "vychytralý" krocan za koule naštěstí nechytil. 1/10 ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ja filmy o žralokoch nevyhladávam,ale keď sa mi dostanú do pozornosti,tak si ich pozriem.Dejovo je tento film veľmi originálny.Žraloci v nákupnom centre,tak to je dobrý námet,ale to je asi tak všetko.To neskutočné klišé-Rozišiel sa zo snúbenicou,aby sa s ňou v nákupnom centre stretol práve vtedy keď príde Tsunami a práve vtedy to nákupne centrum prepadnú a práve vtedy tam vstupuje policajt a práve vtedy....to by som pokračoval do nekonečna.Po trikovej stránke bol žralok presvedčivý.Ale čo ma mrzelo,toho psa tomu som držal palce hneď od začiatku.Hviezdy dávam za originalitu,žraloka nič iné má nenapadá. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k poměrně zajímavým jménům se neměla čekat až taková konina, jakou byla nedávná Noc Žraloka 3D. A pravdou je, že Bait sice efekty rozesměje podobně, stejně jako demencí postav ale vše ostatní je o třídu, leckdy i o dvě výše. Prostředí supermarketu dává zajímavé scénáristické možnosti a několik mordů je skutečně vydatných ;-). Vlažných 50%, ale za poslední řadu let asi nejlepší horor se žraloky, jen na můj vkus přežilo až příliš potencionální potravy :-). ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Skoro tři hvězdy - nebýt ti žraloci v několika záběrech vyloženě hnusně digitální, tak je s klidným svědomím dám. Bait je posledním z trojice žraločích hororů, kterými nás filmaři v posledním roce oblažili (ty dva další: Shark Night a Dark Tide). Má z nich jednoznačně nejzábavnější premisu (tsunami zanese zřaloky do podzemního supermarketu a uzavře je tam s hloučkem peživších) a byť se mu toho dá hodně co vytýkat, nemůžu říct, že bych při sledování nějak trpěl či že bych se nudil. Chvílema je to vyloženě sranda (blondýna v garáži). A atmosféra zaplaveného supermarketu je fajn. 5/10 ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)
  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)

Reklama

Reklama