Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Po rozmyslu musím jít s hodnocením dolů, dvě hvězdy jsou až příliš. Zklamání nad dlouhou nocí krveprolití. Chování žraloka v jistých chvílích nepochopitelné. Jednou je pomalej jak šnek, aby hrdinové mohli uniknout a po druhé je rychlejší pomalu než člun. Herci dialogy a dějem přešlapují vodu. Místy odfláknuté. ( Hodnocení: 2/10 ) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hloupej film o žralocich vypuštěnych do jezera, u ktereho se skupina studentů rozhodnou kalit. Všichni hrajou úplně dokonale své role, jsou strašně věrohodni a vedou úplně jeden skvelej dialog za druhým. Pozor!! Na konci po titulkach je bonus!! Ty parádní herci, co tam hrajou umění totiz i skvěle zpívat!! Na itunes to asi neni, tak to máte aspoň tady. Jak ja si ty jejich smrti užíval..i když byli nic moc. Něco jako vody mají zuby. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale do háje se vším, nevím co všichni po traileru čekaly že tak nadávaly, navíc i název jen ukazuje že film bude v odlehčeným duchu, takže opravdu nechápu ty odpady. Já jsem očekával jednoduchou, prostoduchou jednohubku kterou jsem dostal, a tak jsem se teda bavil. Je pravdou že postavy se někdy chovaj jak mamlasové ale to mě ani tak neštvalo, spíše mě štval ten nebojácnej černoch. Žraloci byly fajn a efekty ušly, to že postavy chodily neustále do vody bylo taky oduvodněné takže to bych neřešil, herci hrají špatně a všechno je takové béčkové(hlavně Leonard s jeho zubama byl parádně béčkovej. Zábava to byla. ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Mám rád tenhle druh filmů. Bohužel těch povedených se dá spočítat pomalu na jedné ruce. Většina jich je hrozně hloupá. Tenhle není výjimkou a tak překvapení jako Piraňa 3D se nekoná. Už po pár minutách víte jak se to bude vyvíjet a jak to skončí. Což určitě není největší problém. Problém jsou scény, např. jak jeden z hlavních hrdinů vyrazí s kopím porazit žraloka a tváří se to děsně vážně a já se bavil. Jak už tu napovídají % tak se tomu raději vyhněte a kdo neviděl ať si raději pustí Čelisti, Útok z hlubin, Anakondu, nebo stojí za to zmiňovaná Piraňa 3D. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Došlo k střídání stráží. Blázna Aju loni nesežraly piraniy, a pomyslnou hororovou rybí štafetu letos přebral o něco menší šílenec David R.Ellis. Netradičně vysadil žraloky do jezera pro jednu partu mladých lidí, která si sem přišla zarelaxovat a zpátky už se většina z nich nevrátila. Ellis je po Ajovi druhým výrazným zástupcem, který se podílí na vzkříšení hororů s dravými rybami, navíc se mu v boji s nimi náramně hodily několik let staré zkušenosti s hady v letadle. Ani představitelka jedné z hlavních rolí, lepá Sara Paxton, nezažívá první setkání s vodou a aby taky ne, když se v ní před lety cachtala coby mořská panna. Stranou nezůstane ani vyzývavá Katharine McPhee, která promenádu v bikinách zvládne na jedničku s hvězdičkou, ale když ji následně vyzkouší drobný žralok brazilský se znalostí, jak přežít jeho útok, tak hanebně propadne. Mezi známější mužské tváře patří komik Joel Moore, jemuž scénář příliš nedovolil komicky se projevovat, a Chris Carmack s Donaldem Loguem, kteří hrají záporáky, co se baví zabíjením turistů, natáčejí to, vydělávají na tom a jsou to vlastně oni, kteří žraloky do jezera vysadili. Po agresivně zpracovaných titulcích přichází scéna, která je nápadnou reminiscencí na jedno slavné dílo ze sedmdesátých let. Prozradím jen, že tato scéna přece jen doznala drobných změn. Blondýna, kterou povozí po hladině žralok, je hezčí než její předchůdkyně a má na sobě ty nejmenší bikiny, jaké jsou na trhu. Žraloka sice v inkriminované scéně nevidíme, ale podle intenzity vřískající oběti se dá usoudit, že to, co jí dělal pod hladinou, asi bolelo. Pak následuje tradiční vtipkování nadržených mladíků na adresu atraktivních slečen, posléze se objeví první žraloci, nezůstane jen u jednoho druhu a studenti začnou umírat jeden po druhém. Předpokládal jsem však větší jatka a nějakých naservírovaných krvavých detailů je ve filmu nedostatek. Vyloženě nepovedených bylo několik záběrů žraloka plujícího k vyhlídnuté oběti. Prostě to vyznělo komicky a může za to příšerná animace. A jako další nedostatek vidím v tom, že filmu schází nějaké epické finále. Konec byl takový nějaký uspěchaný a poměrně bez kloudného nápadu. A i těch žraloků mohlo být víc. Naopak s dynamikou příběhu Ellis neměl problémy, ale úmrtí byla celkem slabá a černoch čile pobíhající s utrženou rukou šel v rozporu s logikou. Tenhle horor není taková bomba, jakou mohl být. Námět byl až zvrhle originální, ale výsledek je slabší. 60% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Kvůli případným nízkým ohodnocením nebyl film před uvedením do kin promítán filmovým kritikům. (Conspi)
  • Filmovým jezerem bylo oblíbené louisianské jezero Cross Lake v blízkosti města Shreveport. (Conspi)
  • Šerifův popis Žraloka tygřího (Galeocerdo cuvier), jednoho z nejagresivnějších druhů žraloka vůbec, během scény, v níž potápí svázaného Nicka (Dustin Milligan) do žraločí nádrže, se neshoduje se žraloky umístěnými v nádrži, kterými jsou tzv. Žraloci tygří píseční (Carcharias taurus). Ti se svou průměrnou 3 až 3,5metrovou délkou a tlamou plnou zlověstných zubů vypadají sice zlověstněji, ale nejsou člověku nebezpeční a jsou jedním z nejčastěji chovaných zraloků. (Conspi)

Reklama

Reklama