Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Ale ale ale... Copak místní osazenstvo čekalo ? Možná jsem mimo já, ale opravdu jsem si od party beach boyů a režiséra majstrštyků jako jsou háďata, či několika dílů série umři 100x jinak, nesliboval hororové žně. Ale což, alespoň má místní banda "študentů filmu" na co plivat! :) Stupidní a po všech směrech průměrné BÉČKO přesně tak, jak ho máme (pro oddych!) rádi - 50%. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Viem, že sa točia hocijaké blbosti, ale vypustiť v roku 2011 do kín takúto zbytočnosť, ktorej by evidentne viac sekla polica v DVD požičovni tesne vedľa „veľdiel“ od Asylum? (ehm)Horor, ktorý v dnešnej nemá čím zaujať. Nesúhlasím s viacerými prirovnaniami k novej Piranha 3D. Piranha bola aspoň zábavné čistokrvné B-éčko, ktoré sa nehralo na nič viac, navyše Aja správne pochopil, čo nakrúca a dodal jej poriadnu dávku brutality, jednoducho pozrieť, zabaviť sa a zabudnúť. Shark Night sa naopak chce tváriť tak nejako vážnejšie, chýba mu nadhľad alebo akékoľvek odľahčenie. Pri podobných filmoch neočakávam inteligentné diskusie, ale takto dementne sa chovajúce, nesympatické a zbytočné postavy som už dlho nevidel. Zachrániť to mohlo jedine slušné gore, ale s ratingom PG-13 predstavuje vrchol akurát červená voda. Digitálne efekty na dnešnú dobu s rozpočtom 30 mil. USD na smiech (chalani s 10 mil. to pri Skyline zvládli 100x lepšie a to už je čo povedať). Nefungujúce ani zďaleka ako áčko, ani ako zábavné béčko. Tie dve hviezdy s prižmúrením všetkých očí, aj to len za celkom slušnú kameru, rozumnú stopáž, ktorá keď už nič iné skončila v dobe kedy to už začalo byť neúnosné, spomienky, že režisér keď má svoj deň a veľmi chce dokáže natočiť aj značne fungujúce zábavné béčko (Snakes On a Plane, Final Destination 2) a za pár „animal planet“ informácii napr. aspoň už viem, že žralok brazílsky hltá svoje vlastné zuby, aby získal vápnik :). Inak však ruky preč! CELKOVO: (veľmi slabé)2* ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Po rozmyslu musím jít s hodnocením dolů, dvě hvězdy jsou až příliš. Zklamání nad dlouhou nocí krveprolití. Chování žraloka v jistých chvílích nepochopitelné. Jednou je pomalej jak šnek, aby hrdinové mohli uniknout a po druhé je rychlejší pomalu než člun. Herci dialogy a dějem přešlapují vodu. Místy odfláknuté. ( Hodnocení: 2/10 ) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Davide, Davide, tohle už ti nikdo nesežere ani po těžké lobotomii. Jedině jako dobrodružnou komedii, ale toho humoru se moc nedostává. Snad jenom ve scénách, kdy vyjde najevo žraločí inteligence a jejich mimořádně vřelý vztah ke sportu. Buď hned v úvodu vykrádáš Spielbergův opus, nebo (což jev nejčastější) vršíš jedno klišé za druhým, až se tě ptám, pro jakou věkovou kategorii to vlastně točíš? No jo, už to vidim! PG-13, to všechno vysvětluje. Těmhle náctiletým stačí málo: hlavně ať tam hezky něco efektně bouchne, hnusně digitální žraloci někoho sežerou a promenáduje se tam pár bab v plavkách. Otázka zůstává, kdo na to bez krve a koz bude chtít znova koukat? ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tahle nesympatická skupinka vypatlaných teenagerů naráží už od prvních minut zejména na scénáristickou nemohoucnost, nulové režijní vedení a na hodně uhlazené žraločí ataky. Což mrzí asi nejvíc. Prostě rating PG-13 v tomhle vodním výletu postrádá jakýkoliv smysl. Pustit hudbu a svlíknout holky do plavek ještě film nedělá, a když už, tak to udělám alespoň s takovou tvůrčí jistotou a otrlostí, jako Aja v loňské a dle mého nedoceněné Pirani. Jenže tady máme tolik „ale“, že u některých divák ani nevěří nebo spíš nechce věřit (kupříkladu propíraná scéna černocha s oštěpem nebo dívčina emotivní zpověď, jak kdysi vodním šroubem rozmašírovala ksicht svému bývalému a pak ho nechá jet pro pomoc se svými dvěma přáteli). Máme tu obrovské ŽRALOKY, kteří útočí v asi metr hluboké vodě, HRDINY, kteří se vždycky rozhodnou pro tu špatnou variantu, AKCI totálně bez výrazu a napětí a konečně TVŮRCE, kteří se ani nesnaží, aby na sebe jednotlivé scény alespoň logicky navazovaly.. Hodně špatné a hlavně maximálně zbytečné.. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Režisér David R. Ellis si přáll vydat film pod názvem Untitled 3D Shark Thriller. (neff)
  • Jen stěží by pes vyskočil z vody na palubu lodi do takové výšky, jak můžeme vidět ve filmu. (Conspi)
  • Šerifova dubléra si lze všimnout v záběru, kdy je s popáleninami vhozen do žraločí nádrže a posléze zakryt proskleným poklopem. Voda mu strhla paruku do strany. (Conspi)

Reklama

Reklama