Reklama

Reklama

Žralok útočí

(TV film)
  • USA Shark Attack

Obsahy(1)

Mořský biolog Casper Van Dien a Jenny McShane se rozhodli objasnit příčiny nepřirozené agresivity žraloků. Brzy ale zjistí, že mořští predátoři nejsou pro malou africkou vesničku na pobřeží jedinou hrozbou... V africké oblasti Port Amanzi dochází k enormně zvýšeným útokům žraloků na lidi. Když se jejich obětí stane i mladý mořský biolog Marc, rozhodne se jeho spolupracovník a přítel Steven McKray, že této záhadě přijde na kloub. Přijíždí do Afriky a intenzivně se vrhá do vyšetřování. Záhy se mu podaří zjistit, že útočící žraloci vykazují různé genové degenerace - jsou zmutováni ve vraždící stroje. Příčinou je prozatím neznámá chemikálie, která se do místních vod dostala pravděpodobně s jasným úmyslem... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

No jo Casper začal bojovat s broukama a teď přesedlal na žraloky co útočí, jelikož jsou nadopovaní chemikáliema. To je originální že jo? Okej fajn tak je to jakože hororové déčko, ale já se opět svým zvráceným způsobem bavil. Mám prostě pro filmy se žralokama slabost a když se neberou vážně, jsem v hodnocení mírný. Takže zlatá střední a další brácha Čelistí je za mnou. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, u kterých si řeknete "proč tohle vůbec někdo točí", nebo ještě lépe "jak na tohle může dát nějaký producent peníze". Miliontý film na ohrané téma agresivní žralok, s hloupým předvídatelným dějem, s nesympatickými postavami, navíc klišovitý jak prase. Jediné, koho může snímek zaujmout, by mohly být fanynky fešáckého Johna Ricca ze Starcraftu..... pardon - z Hvězdné pěchoty. Odpad tomu nedám jenom proto, že existují i skvosty typu Kameňák. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Shark attack už je tak trochu pro Nu image klasika, od tud vlastně vedla cesta k jejich žraločím filmům kterých je též nespočet. takže nás nemine přihlouplý příběh(film se nedrží jen žraloků, takže dokáže i zaujmout). ŠPatný herci(Dien s těma delšíma vlasama mě celkem štval a při tom ho mám jako herce poměrně rád). A plno scén kde žraloci utočí, tak tyto scény jsou půjčeny z dokumentů. Nicméně i tak mám pro tenhle film prostě slabost. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem totální blbost, ale když přivřu obě oči, tak to bylo docela koukatelný. Samozřejmě je přítomná špatná hudba, nepřiliš dobrý herci a trapný dialogy, jenomže co by člověk nechtěl po TV filmu na téma žraloci. Co mě překvapilo byl scénář jako celek, kterej nebyl uplně nejhorší a samotný finále taky nebylo uplně špatný. Technická stránka byla vcelku ucházející, až na jednu velmi důležitou věc a tou byly souboje se žraloky, který byly nepřehledný a vůůůbec nepůsobily věrohodně. Příznám se, že jsem na tohle koukal, protože jsem se chtěl po delší době pobavit nějakym hodně špatnym béčkem. "Bohužel" tenhle snímek zase takovej propadák nebyl a já dávám jednu zaslouženou silnější hvězdu a dovedu si představit, že kdyby byli po technický stránce líp zvládnutý především žraloci, šoupnul bych ještě jednu nejistou a slabší hvězdu navíc. ()

hlína odpad!

všechny recenze uživatele

Obludně debilní nedokoukatelnost, navíc díky malému rozpočtu v tomto filmu nechal režisér mluvit a hrát pouze komparzisty včetně Kašpara van Diena... Ani pod mírným vlivem afrodiziak (Krušovice) jsem nebyl schopen tuto břečku dokoukat. Nevim co bych musel smažit abych se dobrovolně dokoukal i na druhé a třetí pokračování. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Jenny McShane (Corine Desantisová) si zahrála i ve třetím dílu série, u nás pojmenovaném Lidožrout (2002), avšak zcela jinou postavu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama