Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Realitný magnát Hamilton Lux stavil na rozvoj starosvetského prímorského letoviska Full Moon Bay, no pri plnení jeho zámerov sa stretne s nečakanými prekážkami. Daniel Wilder je rybárom už celý život a zároveň vlastníkom nehnuteľnosti, s ktorou má Lux veľké plány. Preto sa Lux rozhodne miestne vody zamoriť toxínom, ktorý usmrtí celý podmorský život, v snahe zlikvidovať rybársky priemysel a zbaviť sa tak Daniela. Žiaľbohu, chemické prostriedky na žraloky reagujú tak, že sa zvyšuje ich agresivita. Bez rýb na kŕmenie sa útočnosť žralokov na človeka rýchle zvyšuje. Lux využíva mediálnych kontaktov a snaží sa presviedčať, že útoky žralokov sú náhodné. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli se budeš někdy na tohle chtít fakt podívat RADÍM TI! Fakt to nedělej! Není tam nic! Ale jestli seš uchyl (vlastně hrdina) na tyhle sračky a bude tě to fakt tahat jako bohužel mě, tak si připrav studenou vodu na polejvání hlavy a pár ručníku nasáklých studenou vodou či vodkou aby sis to mohl ždímat rovnou do držky, protože se u toho budeš prostě nejak muset zabavit, protože jinak kdyby ses na to JEN díval TAK BYS ZEŠÍLEL!! To je fakt jak čumět na českej seriál. ()

Meteorista odpad!

všechny recenze uživatele

Tak si představte, že v týhle sračce chlap, kterej je na lodi, řve na ženskou ve vodě: "Podej mi ruku!" Ovšem ta ženská se drží žebříku, kterej na tuto loď vede a přesto se snaží asi půl druhý minuty na tu jeho ruku dosáhnout. A díky tomu ji ten žralok dostane. Úplně sem to tý rybě přál, o jednu blbou pizdu míň. ()

Reklama

Wade odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl stopáž filmu řekl jsem si že skoro ve 3hodnách musí být alespoň něco co bude zajímavé. Už po půlhodině jsem se chtěl raději zahrabat 7metrů pod hlínu a vyhrabat až film skončí. Nestalo se a já film dokoukal. Být film o 80min kratší dal bych mu i tu jednu hvězdu, i když nevím za co, ale takhle je to jasný odpad. 5% ()

Bercuss odpad!

všechny recenze uživatele

Během první hodiny je ve filmu zabito cca 15-20 lidí, je ale zajímavé, že nikomu nechybý ani neschází, řeší se jen odkup pozemků, na tento ,,film,, jsem byl donucen koukat v tv a nestačil sem se divit, zlatý Čelisti IV: Pomsta a těm sem dal odpad, tak je jasné že zde to nebude jinak,leda že by zde přibylo ještě nižší hodnocení. 5% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

"Kalifornský horský had" Daryl Hannah byla zřejmě též úporně zasažena dopadem celosvětové ekonomické krize, když se rozhodla, že se zaskvěje v tomto pokleslém snímku. Překvapil mě Roark Critchlow, jehož si pamatuji coby jednu z postav nekončící soap opery Tak jde čas, a který si sem odskočil, aby čelil konečnému řešení žraločí otázky. Kromě hezkých a poměrně sympatických ženských tváří, malebného pobřeží, zrychleného žraločího roje, hejna, davu či hemžení (takto různorodě by mohl znít doslovný překlad), nevýrazného postupu děje a pochybné hlavní myšlenky (vypuštění chemikálií do celé zátoky, následné zamoření a zahubení veškeré vodní fauny, kromě žraloků ovšem, kterým se zvýší agresivita a jejich následná spolupráce na vzájemném přežití, mi přišlo poněkud nesmyslné) Vás toho v zátoce s líbivým názvem Full Moon Bay o mnoho více nečeká. Druhá část je totální scénáristický kolaps. Nejvíce asi slovní, v několika scénách i dějový. Se závěrem filmu (jak je vlastně odrazili?) jsem si raději ani nelámala hlavu. A úplný konec jsem čekala výraznější, klišovitější. Takto jen zbytečné prodlužování s marným očekáváním. Ani ne tak úplně nejhorší, jako celkově o ničem. Vždyť už to znáte nazpaměť i pozpátku. "Co když z toho svinstva budu mít rakovinu, nebo mi třeba vyroste další ruka?" ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama