Reklama

Reklama

Útok trojhlavého žraloka

  • USA 3 Headed Shark Attack
Trailer

Poseidonův ekvivalent Kerbera si razí cestu výletní lodí a žere vše, co mu stojí v cestě. (Universal Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vrať se, ve vodě je žralok........... Film jen pro otrlé diváky. Hrozí totiž, že při sledování chcípnete.....smíchy...... CITÁT - Musíme spustit poplach třetího stupně............. O trojhlavém žralokovi jsem ještě neslyšel, ale konečně jsem ho viděl. Krásná úleťárna, která je kupodivu zábavnější než předchůdce - "Útok dvojhlavého žraloka" Zde, dokonce, mají i některé dialogy smysl. Doporučuji si film pustit jen jako sluchovou kulisu a nedívat se, protože teprve tak si snímek vychutnáte a budete mu chtít dát nějakou cenu. Doporučuju Malinu, ale to bych urazil Malinu. Tohle je prostě jeden z těch filmů. který patří do kategorie 1 000 filmů, které (ne)musíte do konce života vidět. A proč dvě hvězdy? Jedna za odvahu to natočit a druhá za odvahu Danny Treja v tom hrát. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když se chcete podívat na snímek „Útok trojhlavého žraloka“, tak nějak asi musíte čekat, že to bude hrozná kravina. Pokud od toho čekáte něco víc, zaručeně se vám to nebude líbit. Já jsem byl s výsledkem docela spokojený, a to hlavně proto, že CGI se docela povedlo a toho žraloka je ve filmu celkem dost. Čekal jsem, že to bude o něco horší. Jasně, ale zázrak se nekoná, zase taková zábava to není. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Včera  som si pozrel vskutku raritný béčkový americký film o vraždiacom žralokovi. Zhliadol som snímok  "Útok dvojhlavého žraloka" (2 Headed Shark Attack), ktorý v roku 2012 natočil režisér Christopher Ray. Bol to lacný, nízkorozpočtový brak s mizernými hercami, stupidným scenárom, podradnou réžiou a totálne úbohými filmovými trikmi. Ale nedalo mi to a dnes som si pustil ďalší žraločí titul, ktorý má na svedomí Christopher Ray. Natočil ho v roku 2015. Nesie názov "Útok trojhlavého žraloka" (3 Headed Shark Attack). Veru tak, dobre čítate. Nestačil dvojhlavý žralok, teraz tu máme trojhlavého. Hovorí sa, že viacej hláv, viacej rozumu. V tomto prípade však s počtom žraločích hláv úmerne klesá aj inteligenčný kvocient (IQ) divákov. Dá sa povedať, že tento podradný snímok je špeciálne určený pre (filmových) magorov. * ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Utněte zabijákovi hlavu, naroste mu několik dalších a pak se sám sežere. Já se dobře bavil. Je pravda, že Dannyho s mačetou mám raději v jiných snímcích, ale radši ho vidim po boku žraločí hydry, než u kola štěstí s Béďou Trávníčkem. Proč ale sakra nemohla chcípnout ta uřvaná kráva, co se všude do všeho angažovala? Přesto film zhodnotím nadprůměrnými šedesáti procenty, ale abych řekl pravdu, pořád jsem čekal, kdy se Machete proseká ven. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Pro dvouhlavého předchůdce mám celkem slabost. Ano, ačkoliv je Útok dvouhlavého žraloka hrozná stupidita, má přece jen něco, díky čemu ho beru na milost, totiž atraktivní ostrovní prostředí a celkem uvolněnou atmosféru studentského výjezdu (byť jsou téměř všichni studenti tupí jako řiť). Trojhlavý následovník bohužel atraktivitu předchůdce nezachovává, místo tichomořského atolu jsme někde na podmořské základně, která mě už tolik nebaví, a nespraví to ani ožírací loď plná ženských křivek, i když možná právě za ty dávám tu jednu hvězdu. Ray a spol. tentokrát rezignovali i na nějakou expozici, a tak se postavy ocitají v průseru pět minut po příchodu. Špatné tempo, nuda, nezajímavé řádění tříhlavé potvory. (1 265.) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v USA v Pensacole na Floridě a Orange Beach v Alabamě. (Terva)

Reklama

Reklama