Reklama

Reklama

Temný příliv

Trailer

Kate je bioložka, která svůj život zasvětila zkoumání a pozorování žraloků. Neohroženě s nimi tráví čas pod mořskou hladinou a o její bezpečí se stará manžel Jeff, který je podmořským kameramanem. Jednou se ale vše vymkne kontrole a žralok zabije jednoho z členů týmu. Po této tragické události Kate s potápěním končí, a dokonce opustí svého muže a stahuje se do ústraní. Po čase uspořádá s ženou zemřelého kolegy výletní plavby pro turisty. Moc dobře se jim ale nedaří, většina turistů se touží potápět se žraloky. O výpravy za velrybami, tučňáky a lachtany moc lidé nestojí. Kate je na tom mizerně, stále se nepřestala vinit z kolegovy smrti a sotva zvládá splácet loď, do které zatéká. Její přátelé se ji snaží přesvědčit, aby dala Jeffovi druhou šanci a urovnala si svůj život. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Další, v blízké době už několikátý film na téma žralok-moře-ztroskotání-boj o přežití. DARK TIDE na mě působí dvěma různými dojmy. Jednak je to celkem obyčejný film, co se týká scénáře. Na druhou stranu jde částečně o zajímavý námět, jsou tu velmi slušné záběry žraloků aj. a Halle Berry celkem pozitivně překvapila. Film působí chvílemi jako povedený dokument a jelikož jsem kdysi viděl pořad o bláznech, kteří se potápějí ke žraloku bílému, tak způsob jakým bylo vše točeno, je naprosto shodný s realitou. Halle Berry neberu jako nějakou hereckou star, ale tady byla hodně v pohodě. Ani nemusím přemýšlet nad tím, kdo by jí mohl nahradit lépe. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Nebetycna nuda. Zo 40tich percent ukazuje niektore v skutku pekne podmorske zabery (vsetkeho vsak vela skodi), dalsich, asi 35 percent, je hodne nudny dej. Nicim nevynikajuci a plny nelogickeho konania, popierajuci i pud sebazachovy. Zvysnych asi 25 percent tejto dlhociznej (mne sa zdala pridlha) stopaze, kamera spociva na krivkach trucujucej, ci pretrcajucej sa Halle. Postavicku ma sice stale peknu, avsak to, co predviedla po hereckej stranke je ubohe.. Myslim, ze ju opat dlhsie neuvidime. Neodporucam ani na zabitie nudy. Este ju znasobite. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Proč a pro koho tohle vůbec někdo točil, proboha? Dark Tide postrádá jakýkoli element, který by film udělal lákavým a uspokojujícím alespoň pro nějakou diváckou skupinu. Zlatá Noc žraloka, ta byla aspoň tím komicky debilním letním výplachem pro teenagery, tohle jen prudí a nudí. A ještě ke všemu to má úplně přepísklou stopáž - mírně pod dvě hodiny, což je na film s Halle Berry a žraloky opravdu dost sada. Ale co to plácám, oni tam ani ti žraloci skoro nejsou - objeví se hned na začátku filmu a pak až asi necelou půlhodinku před koncem (tahle fáze už nese i stopové množství napětí, ale pozdě, příliš pozdě...), jinak pusto, prázdno. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Dark Tide je místy napínavý, zábavný, zdobí ho pěkné záběry, žraloci a pěkné moře. Bohužel to je vše co může nabídnout. Většinou se nic neděje, klábosí se o ničem, dialogy stupidní, nudní herci a závěrečná scéna je bez atmosféry. Veliká škoda, mohl to být opravdu pěkný Shark film, kterých není zrovna moc. Útes smrti je o dost lepší. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Začátek vůbec nezačíná špatně, ale postupně se s toho stane nemastná a bohužel jen slaná podívaná na scenérii moře, tučnáky a sem tam nějakého žraloka. Po smrti otce se vyhýbá ponorům, ale její ex jí dohodí kšeft za 100tisíc, kdy se chce otec se synem podívat mimo klec mezi žraloky! To bohužel nedopadne dobře, jak už to bývá a všem půjde o život po té co se jejich lod převrátí.. Hally to ve vodě slušelo a vypadala místy až nadpřirozeně, když se jen tak vozila za ploutev bílého žraloka! 50% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama