Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

Medic.Droid odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně špatné. Tak hrozně moc špatné. Film se stupidní zápletkou, stupidními herci, kteří předvádí stupidní "herecké výkony", stupidní grafika a nakonec, stupidní zakončení. Záběry na plavidla, žraloka a plošinu vypadá jako vystřihlé z Lego filmu, akorát jsou zde více zaoblená místa. Dialogy stupidní. Navíc neskutečně idiotská scéna odhalení kdy "Vidíte to na radaru ? Má to tak 18, možná 17 metrů, plave to 25 - 30 km/h...asi velryba" ...nastane dramatická hudba a jeho parták řekne " Ale ne, veryby plavou rychlostí 10 - 15 km/h".... no ty vole. V tuto chvíli jsem měl dost. Pak přišel an řadu hrdina, žralok. V padesáté první minutě se objevuje válec. "Žralok" s dementním výrazem...netušil jsem, že se žraloci dokáží tvářit, ale tady to tvůrci dokázali. A to jak se mu 1,5 kilometru pod hladinou blýskalo oko, přičemž tam nic nesvítilo, ALE ! I přes 1,5km vodního sloupce jsou na hgladině vidět světla a to velice jasně. A zppůsob, jakým se zbaví žraloka. OMG ! Nejtrapnější moment toho týpka, kdy sevřel v ruce supr amulet, ale místo morfování na nějakého nidžu přišel zabijácký úsměv, pak to bouchlo. Pod vodou lány kouře, al z ponorky a 18 metrového žraloka ani drobeček. Všichni co toto budou číst, prosím, nedívejte se na to. Je to tak špatné a ještě horší než všichni říkají. ()

Pochtli 

všechny recenze uživatele

V první části filmu jsem přemýšlel, co z toho vypadne, od chvile, kdy sjizdeli pochybnym vytahem na dvou lanech kamsi na dno more, jsem uz jen nevericne trestil oci, co na me jeste asi ceka (zralok udelany snad z gumy:), z ceho se asi dravy rybicky krmily, vrtulnik v zaberech vypadal spis jako modylek na dalkove ovladani)... Film stoji leda za pobaveni nad zpracovanim a hromadou nesmyslu.. ()

Reklama

Cheirodon odpad!

všechny recenze uživatele

Od dôb čeľustí milujem filmy o žralokoch a iných morských príšerách. Ale takto trestuhodne dosúložiť celkom dobrý námet dokáže len americká produkcia. Takže v skratke: Dobrý námet. Peniaze tiež asi nechýbali. Herecké výkony na úrovni amatérskeho divadla z Užhorodu. Kamera - stredoškolská úroveň. Réžia - IQ 55 - myslím, že ten imbecil je rád že sa dokáže sám vymočiť. Bóže, kiež by jednu pätinu peňazí a námet dostali povedzme Francúzi alebo Švédi. Bravo kovboji, zase sa vám raz podarilo niečo OBER_DOJEBKAŤ. Odpad, Odpad, Odpad.!!! ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nebylo to tak špatné, jak jsem čekal. Za mě lepší než Lovec žraloků. Zápletka velmi dobrá, vykreslení pravěkého moře předčilo má (nízká) očekávání a výkony herců sice podprůměr, ale nic děsného. Samotné hororové scény už se moc nepovedly. Scéna s pravěkou rybou je zoufale špatně nastříhaná a samotný Megalodon je udělaný pomocí počítačových efektů a vypadá jak z nějaké počítačové hry. Objeví se až po nějaké době a závěrečné finále se tvůrcům vůbec nepovedlo. Slabší dvě hvězdy. ()

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Aby jste se všichni nezbláznili...Tady všichni čumí na filmy o létajících žralocích,žralocích žijících v písku,žralokotornádech a suchozemských piraních a kritizují film,který se oproti těmhle ultrabrutálním nesmyslům alespoň opírají o teorii,která má celkem zajímavý podklad.Vrty ropné plošiny naruší mořské dno a vytvoří hlubokomořskou kapsu,ve které přežívají miliony let staří živočichové.A co jako?Pokud si někdo dá tu práci,dokáže se přehoupnout přes béčkové provedení a mizerné digitální efekty(což je logické,při takovém rozpočtu)a bude opravdu posluchat o čem se ve filmu mluví a jaké teorie především Al Sapienza vypouští z úst,přijde na to,že to při troše fantazie nejsou až tak nehorázné kraviny.Samozřejmě celkové provedení filmu je amatérské,ale samotný příběh má koule.O žraloky se zajímám a z všemožných Bé,Cé a Dé produkcí je tohle velmi slušný kousek.A né že né! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)
  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)

Reklama

Reklama