Reklama

Reklama

Útok žraloka

(TV film)
  • Austrálie Malibu Shark Attack (více)

Obsahy(1)

Heather pracuje jako plavčík na jedné z pláží v Malibu. Spolu s ní tam pracuje její bývalý přítel Pete, mladík Doug a Barb. Je to den jako každý jiný, Heather a Pete se hádají, protože Heather má nového přítele a Pete ji chce zpátky. Tento malicherný spor přeruší varování před tsunami. Plavčíci tak vyklidí pláž, ale sami uvíznou ve strážní věži. S plavčíky tam uvízla i Jenny, která si odpykává veřejně prospěšné práce, a Bryan, který se ten den zasnoubil s Barb. Heather a Pete vědí o žralocích, kteří se toho dne objevili ve vodě, jeden se je pokusil zabít i na souši. Barb poznala, že jde o prehistorického žraloka šotka, který žije v hlubinách a všichni ho již považovali za vyhynulého. Když parta uvízla po úderu tsunami ve věži, začali na jejich věž útočit žraloci. Široko daleko je jen voda. Barb  žraloky brání, ale ji sežerou jako první. Kromě této skupiny uvízli uprostřed vody i dělníci, kteří pracovali na domě, který navrhl Colin, což je nový přítel Heather. Colin tam uvízl také a velmi se bojí o Heather. I v jeho partě postupně lidé umírají, až zbyde jen on a dělník George... (TV Prima)

(více)

Recenze (108)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Já osobně mám TV horory rád a doufal jsem, že spojení Pobřežní hlídky s EKO hororem bude sice stupidní, ale zábavný. Bohužel se tak nestalo. Přesto, že Útok žraloka nemá ani hodinu a půl, tak mi to přišlo dlouhé a těšil jsem se až to skončí. A stačilo by více mrtvol a méně šťastný nejen průběh, ale i závěr. V tomto "dnu" hororové zábavy se dá najít rozhodně mnoho lepších počinů. ()

EmilHS

všechny recenze uživatele

Velmi špatné béčko, které je nudné, nevtipné a ještě k tomu se mi dělalo špatně skoro ze všech hlavních postav. Navíc k tomu má Útok žraloka jeden z nejhorších béčkových scénářů, kdy se hlavní postavy na celý film zaseknou v nějaké plážové budce a nemohou se odtamtud dostat. Tuhle bídu jsem viděl s českým dabingem a musím říct, že jsem asi nezažil film, kde by se víc mluvilo pomocí citoslovcí než slov. Celkově vyvolává film dojem znechucení, zhnusení, znudění a ztráty času. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Ukážka americkej filmovej televíznej retardácie, kde sa môže spráskať na kolene úplne čokoľvek a ľudia im to uveria. Dokonca aj to, že tí žraloci nie sú len otrasne animovaní a tá vlna tsunami je skutočná. Ale to je len to najmenej na katastrofálnom scenári a postavách, ktoré sú buď klišé, alebo tu máme aj uvrieskanú blondínu, ktorú by sme chceli, aby žralok aj skutočne zožral. Ale... *SPOILER* ... to sa nestane *END OF SPOILER*. Čo viac ešte dodať, že tu máme skutočne pár skutočných komických smrtí ľudí aj žralokov a absolútna nereálnosť, ktorá dokáže človeka pobaví ak si prepne myseľ na to. A z tohto pohľadu teda film neposielam do večných lovíšť. Lebo zabavil som sa miestami poriadne. Myslím si, že väčšia komédia by už z toho bola len v prípade, že by sa tu do hlavnej role dostal David Hasselhoff. Hodnotenie: D- ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na žraloka jedině s motorovkou! Pokud víte, a trochu znalý divák vědět musí, do čeho jdete, pak nebudete zaskočeni. Prvoplánová zábava za pár šupů. Ber nebo nech ležet. Místy napětí, rudá vřídla, nohy pryč, ruka pryč, levné efekty - mizerní žraloci, ještě mizernější tsunami a protivná uječená blondýna. Ovšem likvidace ochránkyně žraloků si zaslouží minimálně hvězdu navíc.Nejhezší byla mechanická hřbetní ploutev... ()

dendev odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy, keď náhodou natrafím na film, ako je tento, sa sám-seba pýtam, či ''producentom'', ''režisérovi'', ''scenáristom'' a ''hercom'' (tieto filmárske posty som dal do úvodzoviek z toho dôvodu, že všetci, ktorí sa na sračkách tohoto typu podieľajú, vedia o filmárskom remesle holý konskí kok*t) nieje pri pohľade z práce, ktorú vykonali, kok*otno.... Nie, vážne, môže si nejaký NORMÁLNY človek povedať, že je hnusne naanimovaný žralok, ktorého banda dementov rozdrbáva motorovou pílou, dobrý nápad, ktorý upúta ľudí? (Dôvod, prečo som tento film vôbec pozeral, bol ten, že som čakal na BORATA, ktorý išiel hneď po tomto...) MOJE HODNOTENIE = 47x MÍNUS 20821535109650165014855657868748105534455%... Čo z môjho hodnotenia vyplýva? 1. •Panelák, Búrlivé Víno --- 2 •Rodinné Prípady --- 3 •PSIE SRAČKY --- 4 •KONSKÉ SRAČKY --- 5 •Tento ''Film'' ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama