Reklama

Reklama

Útok žraloka

(TV film)
  • Austrálie Malibu Shark Attack (více)

Obsahy(1)

Heather pracuje jako plavčík na jedné z pláží v Malibu. Spolu s ní tam pracuje její bývalý přítel Pete, mladík Doug a Barb. Je to den jako každý jiný, Heather a Pete se hádají, protože Heather má nového přítele a Pete ji chce zpátky. Tento malicherný spor přeruší varování před tsunami. Plavčíci tak vyklidí pláž, ale sami uvíznou ve strážní věži. S plavčíky tam uvízla i Jenny, která si odpykává veřejně prospěšné práce, a Bryan, který se ten den zasnoubil s Barb. Heather a Pete vědí o žralocích, kteří se toho dne objevili ve vodě, jeden se je pokusil zabít i na souši. Barb poznala, že jde o prehistorického žraloka šotka, který žije v hlubinách a všichni ho již považovali za vyhynulého. Když parta uvízla po úderu tsunami ve věži, začali na jejich věž útočit žraloci. Široko daleko je jen voda. Barb  žraloky brání, ale ji sežerou jako první. Kromě této skupiny uvízli uprostřed vody i dělníci, kteří pracovali na domě, který navrhl Colin, což je nový přítel Heather. Colin tam uvízl také a velmi se bojí o Heather. I v jeho partě postupně lidé umírají, až zbyde jen on a dělník George... (TV Prima)

(více)

Recenze (108)

lestyna odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud bych měla tu možnost vlézt do televize a všechny hlavní hrdiny tam pozabíjet paličkou na maso,s chutí bych to udělala! Naprosto nelogické chování všech,mě dovádělo k nepříčetnosti.Opravdu sem jim všem přála,aby je sežral ten odporný žralok u kterého bylo úplně vidět,že je to jeden velký efekt.Uřvaná bloncka,byla tak nesnesitelná,že jsem se neudržela a i přesto,že mě bohužel neslyšela jsem na ní řvala ať už drží hubu!!! Takže pokud se chcete psychicky složit,nebo jste sumo zápasník je tento film urče přímo pro vás,protože co umí perfektně je dohnat člověka k chuti někoho zabít... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na žraloka jedině s motorovkou! Pokud víte, a trochu znalý divák vědět musí, do čeho jdete, pak nebudete zaskočeni. Prvoplánová zábava za pár šupů. Ber nebo nech ležet. Místy napětí, rudá vřídla, nohy pryč, ruka pryč, levné efekty - mizerní žraloci, ještě mizernější tsunami a protivná uječená blondýna. Ovšem likvidace ochránkyně žraloků si zaslouží minimálně hvězdu navíc.Nejhezší byla mechanická hřbetní ploutev... ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Príšerné herecké osadenstvo, digitálni predhistorickí žraloci, počínanie hlavných hrdinov postrádajúce akékoľvek náznaky logiky.... za kúsok ako je Malibu Shark Attack by sa veru nemuselo hanbiť ani nechválne známe štúdio Asylum, no na druhej strane som sa na tomto splašku miestami aj celkom pobavil, veď prihriato pôsobiaci baywatchák, ktorý si v plavčíckej búde skrýva malokalibrovku, ktorou potom priamo z pláže v rozbúrených vlnách s neomylnou presnosťou kosí žraloky, to sa nevidí každý deň... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tak tohle dokonale zvedlo náladu. Když se sejdou prehistoričtí žraloci, plavčíci pobřežní hlídky a ničivá vlna tsunami, může a bude to slušná řachanda. Je nesmírně těžké vybrat nejhorší scénu, nejhorší „herecký“ výkon, nejhorší technickou finesu. U výsledku (a i samotného natáčení) museli trpět všichni zúčastnění – pokud jsou tedy alespoň trochu soudní. Neodolatelné!! ()

mFranta 

všechny recenze uživatele

Proč já se na to díval... No prostě céčkový film jak řemen- špatný scénář, špatné triky, špatné herecké výkony. Vykrádačka Pobřežní hlídky (vnadné ženy v plavkách a svalnatí plavčíci), katastrofických filmů o tsunami a pravěkých žralocích. Jo a taky Evil dead- věděli jste, že žraloka můžete zabít i motorovkou? ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama