Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

zberatel 

všechny recenze uživatele

Diel od dielu to zacina byt ... neviem ci kvalitnejsi, vtipnejsi ci stupidnejsi.. shit :D Parodovanie scen z Olympus has fallen, Armageddonu, Die Another Day, Gravity, Space Cowboys, Jaws a neviem akych este mi vyrasilo stupidny usmev na tvari. Zralokom vo vesmire sekanych laserovou motorovkou moze konkurovat snad len sam velky MACHETE IN THE SPACE :D ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

U trojky už se nikdo nesnaží předstírat, že je to katastrofický film, ale rovnou se jede na parodické vlně. Čtvrthodinová záchrana prezidenta či "vesmírná tělesa" na konci jsou úsměvný, stále, ale nemůžu říct, že bych si zapamatoval něco z další hodiny filmu. Kdo se bude chtít podívat, tak stejně dopředu bude vědět o co jde, tak to nebudu řešit. Jen doufám, že příště to bude ještě víc ulítlé. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Jestli druhý díl byl příjemně přehnanou parodií ( i když ani tak to tedy nebylo nic moc), tak tohle je užvaněnější a nudnější. Prostě jde jen o sled scének - žraloci útočí na Bílý dům, na vojenskou základnu, vodní park v Orlandu, zábavní filmový park (který se ale nachází jinak v Los Angeles, ne Orlandu), na závody NASCAR... a to vše, až na scénu s americkou vlajkou na začátku, v podstatě bez vtipu, nadhledu, tak nějak otrocky a upachtěně. Nelíbilo, měli zůstat u parodického nádechu. Tohle je chvílemi zbytečně nechutné, a těch reklam v obraze! Jo, a když jsem si řekl, že se děcko určitě narodí ve vesmíru, tak jsem se netrefil jen o trošku. Ach jo. ()

stration 

všechny recenze uživatele

SyFy hodně tlačí na PILU. Už úvodní scéna s americkým prezidentem naznačuje, že utržení ze řetězu je absolutní. Potom ale nastane poněkud hluchá pasáž, ve které čekáme jen na další řežbu. S nástupem Hasselhoffa je pak dílo dokonáno. Konec je pak opravdu neuvěřitelný, včetně letu raketoplánem, průletem atmosférou v těle žraloka, kde hlavní hrdinka dokonce porodí, Hasselhoff na Měsíci... No, to se musí vidět. "Uvnitř žraloka to bylo jiné, bála jsem se o život. Nic už nebylo jako dřív." ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No tak tohle už byla teda síla. Absurdita se tu střída jedna za druhou a ni už nevím , která byla šílenější. Ať už začátek v bílém domě či naprostý amatéři bez žádného výcviku v raketě, či let zpátky v těle žraloka s padákem a porod v něm, či žraloci na měsíci opravdu tohle už byla kokotina. Ale zase se to netvářilo moc vážně a vše je bráno s velkou nadsázkou a tak se u toho dá krásně bavit a válet smíchy. Ian Ziering je tu výtečný. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Dne 3. března 2015 vyhlásila většina výrobní produkce stávku kvůli nedostatečnému finančnímu ohodnocení. Všichni stávkující byli vyměněni a film byl dotočen s náhradní produkcí. (Terva)
  • Mark McGrath hraje postavu jménem Martin Brody. Stejné jméno se objevuje ve filmu Čelisti (1975), kde Martina Brodyho hrál Roy Scheider. (Terva)
  • V roli seržanta Richardse se objevil ve filmu slavný zápasník těžké váhy organizace UFC, Josh Barnett. (The Viper)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama