Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Soucítím se žraloky, ale ničí naše školy, nemocnice a cesty.“ Tvůrci dosáhli tímto dílem patrně absolutního vrcholu stupidity. To není nikterak na závadu, ale bohužel je jinak celý film nezábavný. To, že padají žraloci z nebe na různá podivná místa, kde byste si žraloky nepředstavovali, to nám tvůrci cpou už potřetí a mě to již nudilo. Co mě vysloveně iritovalo byl naprosto zběsilý střih, který se to snaží udělat akčnější, než to ve skutečnosti je. Steve si pořád hraje na drsňáka a všichni mu to ve filmu žerou. Cameo Hasselhoffa nebylo nic moc. A na Taru Reid už se nedá vůbec koukat, a to ani s bezpečnostním pytlíkem po ruce. Děj, to jsou hodinu a půl pršící žraloci, a tu a tam je to vystřelí až do vesmíru. Třetí pokračování filmu o žraločích tornádech je prostě jen velmi nudé céčko. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to dokázal a dokoukal poslední část téhle inteligentní trilogie. Myslel jsem, že v předchozích dvou dílech už jsem viděl všechno, ale lidská fantazie a smysl pro absurdum jsou nevyčerpatelný studnice a to, že žraločí tornádo ničí mrakodrapy, Bílý Dům nebo hází žraloky do letadel, trezorů apod. už nikoho nepřekvapí, tak tvůrci museli tuhle šílenost povýšit o level vejš. A tak se tentokrát za pomoci Miče Bjůkenena podíváme až do vesmíru :-D . Co se tam bude dít nechci prozradit, ale garantuju, že je to fakt mazec. ()

Reklama

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo chce vidět žraloka padajícího z vesmíru, který je použit jako záchranný modul pro průlet atmosférou a následné přistání a v druhém, těhotná ,,hrdinka" porodí zdravé mimčo a ještě za ním vyleze, nechť si nechá koštovat. Jinak stejná zhovadilost, ne-li ještě horší, než celá tahle vyblblá série, kterou tvůrci museli natáčet absolutně vožralý nebo zhulený anebo obojí. Sledováno jen z hecu... ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

U trojky už se nikdo nesnaží předstírat, že je to katastrofický film, ale rovnou se jede na parodické vlně. Čtvrthodinová záchrana prezidenta či "vesmírná tělesa" na konci jsou úsměvný, stále, ale nemůžu říct, že bych si zapamatoval něco z další hodiny filmu. Kdo se bude chtít podívat, tak stejně dopředu bude vědět o co jde, tak to nebudu řešit. Jen doufám, že příště to bude ještě víc ulítlé. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Od Sharknada 3 som po dvojke očakával absolútnu katastrofu. Nakoniec ma to ale príjemne prekvapilo. Sharknado začne už hneď na začiatku filmu, takže divák nemusí čakať hodinu na to, aby sa niečo začalo diať. Zabitia žralokmi sú už klasicky velmi vtipné a celkovo tu humor celkom dobre funguje na rozdiel od dvojky, ktorá nefungovala ako horor a nefungovala ani ako komédia. Také chyby ako nehybné stromy počas Sharknada alebo autá z PC hry pri takomto filme netreba riešiť. Potešila ma Tara Reid, ale na môj vkus bola vo filme strašne málo. Ale nabudila ma a tak sa na Charlieho Farmu teším ešte viac ako predtým. Taktiež sa mi velmi páči, že o osude April môžu rozhodnúť fanúšikovia Sharknada. + herec z Albino Farm ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Dne 3. března 2015 vyhlásila většina výrobní produkce stávku kvůli nedostatečnému finančnímu ohodnocení. Všichni stávkující byli vyměněni a film byl dotočen s náhradní produkcí. (Terva)
  • Mark McGrath hraje postavu jménem Martin Brody. Stejné jméno se objevuje ve filmu Čelisti (1975), kde Martina Brodyho hrál Roy Scheider. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama