Reklama

Reklama

Žraloci útočí

(TV film)
  • USA Spring Break Shark Attack (více)

Obsahy(1)

Mal to byť zábavný výlet plný pohody. Ten sa však zakrátko zmenil na peklo. Mladá študentka Danielle so svojimi priateľmi prichádza na prekrásne pláže Floridy. Zabúda však na varovanie svojho brata, ktorý jej odporučil nevchádzať do zradných koralových vôd oceána, kde by sa mohli zdržiavať žraloky. Na nočnom výlete ľoďou sa Danielle s priateľmi ocitajú smrteľnej hrozbe útočiacich žralokov... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Od doby, keď Steven Spielberg natočil kultový titul "Čeľuste" sa s filmami o nebezpečných, krvilačných, vraždiacich žralokoch doslova roztrhlo vrece. Žiadny z nich však nedosiahol kvalitu Spielbergových "Čeľustí". Uberajú sa presne opačným smerom. Sú to väčšinou lacné, béčkové horrory s hlúpymi scénarmi, slabými hercami a chabou réžiou. Presne taký je aj televízny snímok "Žraloky útočia", ktorý natočil v roku 2005 akýsi Paul Shapiro. Je to nudná, teenagerská blbosť. * ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl poprvé dal jsem tomu 2*, ale když jsem to zhlédnul na podruhé hodnotím už jen 1*. Je to velmi stupidní film, který přímo postrádá reálnou akci. Je to taková teenagerovská sračka, která má v pozadí již tolik ohraný pokus o útok predátora na člověka. Filmů, ve kterých "žralok útočí", je už možná přespříliš, ale co se dá dělat, tvůrci mají svoji hlavu. Originalita na bodu mrazu a ani herecké "nevýkony" nic nezachránily. Spíše naopak. No, zkuste se na to mrknou, možná to zabalíte v půlce filmu... 25% ()

Reklama

Shona 

všechny recenze uživatele

Před shlédnutím tohoto ,,pokusu o film" jsem udělal dvě velké chyby. Zaprvé jsem se nepodíval na hodnocení ČSFD a zadruhé viděl upoutávku na Nově. První mělo za následek to, že jsem se vůbec díval. Druhé způsobilo spolu s tím, že se mě nechtělo spát a Pc bylo už vypnuté dokoukání až do konce. Nechápu žánr filmu pod kterým je to zde uvedeno Drama / Thriller?! Spíše by se hodilo Nechtěná komedie / Lehké sci-fi. Nebudu se dále rozepisovat, protože každý kdo to omylem zahlédne si udělá názor sám. Když zavřu oči tak 1* za pěkné holky. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Danielle se tváří jako nevinná studentka, co na tajňačku zdrhla na Floridu, páč otec by ji za kamarádkami nepustil. Tedy jemu šlo o kamarády, jelikož dobře věděl, co by ji čekalo. Danielle se kupodivu začne chovat jako šlapka, co balancuje mezi Shanem a J.T., který je mimochodem ukázkový hajzl. A to je bohužel nataženo na dvě třetiny filmu, kdy nejnapínavější scéna je s práškem na spaní. Pak konečně dojde na žraloky, kteří nejsou naštěstí pixeloví, ale divák si jich kromě ploutví a míhajících se hřbetů moc neužije. Alespoň že si lze užít pár rudých fontán. Jinak Danielle umí napoprvé řídit loď, zvládne hravě i práci pod vodou. Co však neumí - vytáhnout harpunu s těla. Se divím, že mu neurvala půlku trupu... Škoda, že žvanění a radovánky nenahradily alespoň podmořské záběry. ()

Jarsey 

všechny recenze uživatele

*** MOŽNÝ SPOILER*** Že by film, který má v názvu zmínku o žralocích, byl trochu o něčem jiném? No jistě! Žraloci se zde objeví na začátku, v polovině a na konci, během toho sledujeme příběh nějaké studentky, která se zakouká do nějakého kluka, ale má na ni spadeno jiný kluk, ten se rozhodne, že ji dostane klidně i po zlým. Je to možná spíš romantický film a sem tam nějaký drama s rybičkama. Ale děj byl vcelku koukatelný, tak 1*. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama