Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Realitný magnát Hamilton Lux stavil na rozvoj starosvetského prímorského letoviska Full Moon Bay, no pri plnení jeho zámerov sa stretne s nečakanými prekážkami. Daniel Wilder je rybárom už celý život a zároveň vlastníkom nehnuteľnosti, s ktorou má Lux veľké plány. Preto sa Lux rozhodne miestne vody zamoriť toxínom, ktorý usmrtí celý podmorský život, v snahe zlikvidovať rybársky priemysel a zbaviť sa tak Daniela. Žiaľbohu, chemické prostriedky na žraloky reagujú tak, že sa zvyšuje ich agresivita. Bez rýb na kŕmenie sa útočnosť žralokov na človeka rýchle zvyšuje. Lux využíva mediálnych kontaktov a snaží sa presviedčať, že útoky žralokov sú náhodné. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

lxbch 

všechny recenze uživatele

Televizní produkce rozdělila tenhle trhák na dvě části. Zatímco prví část dokáže svou éčkovitost umně skrýt, druhá část doslova klečí na kolenou v bahně braku, aniž by se tvářila s nadhledem, že si ze sebe dělá srandu. Největší problém Invaze žraloků je, že se bere vážně. Když pominu do očí bijící scénáristická škobrtnutí a prvoplánová klišé, stále mě zaráží to, jak je film hloupý. A ta závěrečná idylka? To už jsem si pod sebou dobrovolně podrážel stoličku a věšel se na lustru, protože tak blbý film jsem dlouho neviděl, a to mám prosím béčkové a céčkové (a déčkové...) filmy docela rád. A Daryl Hannah? Nikdy to nebyla nejzářivější hvězda rudých koberců a asi má své důvody, proč si střihla charakterní roli v tomhle komorním dramatu o poctivém rybáři, kterak na kobylku zlému milionáři se dostal. ()

jprmusic odpad!

všechny recenze uživatele

Přímořské letovisko Full Moon Bay se vyznačuje jednou zvláštností - všechny osoby v něm žijící trpí určitým stupněm demence. Nejvíce se tato choroba projevuje tím, že zde lidé padají do vody zásadně nepochopitelným způsobem a většinou z nepochopitelných důvodů. Dalším zajímavým faktorem v tomto letovisku je to, že tu nikdy nikoho nepostrádají, takže když zmizí tři lidé (včetně plavčíka), nikdo je nehledá. Není tedy divu že hlavní záporák správně předpokládá, že s místním osazenstvem nebude mít při realizaci svých ďábelských plánů problém. Ale to se šeredně spletl ...... . Přiznám se, že při pohledu na obtloustlou D.Hannah a její herecký výkon se mi chtělo zvracet. ()

Reklama

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak je to fakt děs... A především by se měli tvůrci kouknout na Čelisti, pak by to nemusel být takový paskvil. Např. animace žraloků, tak to přímo zabíjí. A radši si rozmyslete jestli se na to dívat, protože strávit 3 hodiny touhle invazí není až tak super. To se radši dívat do vany plné vody. ( Hodnocení: 0/10 ) ()

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

Tak ci tak , no az take slabe hodnotenie si tento film nezasluzi . V prvom rade sa nejedna o nekvalitny kino film s vysokym rozpoctom , ale slusne natoceny tv film a malym rozpoctom . V druhom rade , digitalna stranka ako samotne zraloky a ich utoky niesu vobec trapne zobrazene a taktiez niesu prehnane . Na Zralociu Svorku treba pozerat ako na tv film a nie ako na film , ktory sa chce co i len trochu priblizit k Celustiam , alebo ich kopirovat . V celku sa jedna o dobre zvladnuti tv film ()

Steffa odpad!

všechny recenze uživatele

Nechci hodnotit film, u kterého jsem viděl jen půlku (přesně řečeno druhý díl) ale u Invaze žraloků to s klidným svědomím udělám. Film je plný nelogičností (ať už je to chování lidí, žraloků nebo úžasné snímky z družice) a nelze ho chápat jinak než výbornou příležitost pro pobavení. Bohužel v popisu filmu chybí žánr komedie a tak hodnocení odpad sedí naprosto přesně. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama