Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Diskuze

roning85

roning85 (hodnocení, recenze)

monsumo

ked neveris tak nepozeraj filmy ale dokumenty ano viem niekedy ma taketo situacie nastvu ale z druhej strany musis uznat ze sa jedna len o filme.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

metal.storm

metal.storm (hodnocení, recenze)

cardinals: tak sa na to skúste opýtať v diskusiách, či to nejde aj iným alebo čo s tým máte ... Tam sa to už raz preberalo.

Bad Guy

Bad Guy (hodnocení, recenze)

beba789: Distributor filmu má napsáno, že to bude mít premiéru u nás v ČR na podzim... 

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

MartinPevny: Pujde to teda do kin nebo ne? :) páč tady bylo v srpnu to zmizelo a teď tu není nic a ve článku se píše že to jde v září.Tak nějak nevím :D

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

u těhle filmů je na druhou stránku výhoda,že jsou na netu v dvd ripu měsíc po premiéře v kině. na jinou stránku docela můžu filmy o žralokách a trailer mě celkem navnadil,kdybych se jedno vodpolko nudil skáknul bych na to.škoda. 

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

korbitch22: Souhlasím......taky čim dal víc cumim....Pirana 3DD byla na Zlicíne první tyden hrana denne 6X a jeste vtom nejvetsim sale (6)..

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

korbitch22: Jak to? Vžyť minimálně v jednom kině v ČR už je to vypsané, ne?

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

tak v kině se toho nedočkáme, co naplat, hlavně že Piraňa vole nablbá smrdí v kinech do teď.

Sokka_

Sokka_ (hodnocení, recenze)

Strašně se těším, určitě to bude bombový!! Super trailer se super herci, Julian McMahon, Phoebe Tonkin a Xavier Samuel, prostě super!

t.mon

t.mon (hodnocení, recenze)

hatapa: Cabin in the Woods by mělo být taky ve 3D a o Insidious se uvažovalo o 3D, ale Wan byl správnej chlap a nepřijal to, stejně jako Nolan.

hatapa

hatapa (hodnocení, recenze)

proc jde do kin tohle a cabin in the woods nebo insidious ne...jo protoze to je 3D!! ceska distribuce by se mela uz probrat jak s uvadenim filmu tak s nazvama 

P.S. tenhle film nijak neodsuzuju

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Proč to tady skoro všichni odsuzujete? Horory se zvířaty jsou dobré, hlavně ty, co se dostanou do kin. A znám zpoustu perfektních zvířecích hororů, které se tam ani nedostaly. Toto vypadá na velmi originální nápad. A Noc žraloka je v pohodě.

Reklama

Reklama