Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Vitaminy odpad!

všechny recenze uživatele

Carmen, by měla jít už do bikinového důchodu a hrát maximálně sexy matky, zbytek herectva v čele s Brooke Hogan by se měl vzdát hraní úplně. Vypadá to spíš jako studentský film se SLABÝM scénářem, který nemá hlavu ani patu. Pár věcí co mně zaujali: žralok má dvě hlavy, ostrov se potápí, tsunami, loď se porouchá, kapitánka skočí do vody bez ploutví, ale je sežrána i s nima, vedoucí teenager se "smrtelně odře", nechá studenty na ostrově, pak se zázračně uzdraví, i když všichni ví, že ve vodě je žralok neustále do ní padají, nebo se snaží někam doplavat a myslí si že právě oni budou mít štěstí...... :D Díky filmům jako tenhle si dokážu vážit o mnoho víc kokotin co aspoň za něco stojí a můžu mít vzor pro hodnocení odpad! Ale co se týče déčkového žánru co běží v tv někdy nejdřív ve tři ráno behem pracovního týdne - docela prdel! ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že to někdy řeknu, ale tenhle film je snad první relativně koukatelná asylovka. Ano, je to typicky asylácky tupé a jednoduché, ale lokace a svižnost děje dělají z Útoku dvojhlavého žraloka slušně zábavné céčko. Tady se kecá minimálně, děvčata se opalují a vystavují na odiv své vnady, tupí studenti (s aspirací tak maximálně na absolvování základky v našem ghettu) se hloupými hláškami vozí po chytrých studentech (kteří naopak vědí úplně všechno), krvelačná potvora nešetří stylovými způsoby sežrání svých nebohých obětí, triky nejsou oproti starším asylovkám až tak okatě digitální a všechno se to odehrává na tichomořském atolu - ukažte mi někoho, kdo by v takovém prostředí nechtěl strávit aspoň den. Tentokrát jste to opravdu vytáhli na dvě hvězdičky, bros. (750.) ()

Reklama

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenční film na nedělní ráno po dvojdenním tahu.Odpoví na rozpaky,které se vám nahromadily v hlavě tázajíce se,zdali jste naprostý magor.Osoby se pohybují převážně ve dvojicích,aby nezpůsobily nevyváženost dvojitého gáblíku kousající stvůry.Skoky ze člunu do vody vítány,žralok totiž také musí pít. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Čím víc pruhů, tím víc Adidass, čím víc hlav, tím víc čelistí. Příběh je na tento specifický žánr překvapivě solidní: skupinka školou povinných pobíhá mezi potápějící se lodí, potápějícím se atolem a skákajícím žralokem. Na nikom z nich vám nezáleží, ale sem tam je to i napínavé. Třeba při prohlídce opuštěných chatiček jsem pořád čekala, ze které žralok vybafne. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Rádio nefunguje, anténa je zlomená... Především musím konstatovat, že nelituji ani vteřinu. Filosofie studia Asylum není úplně nesympatická, parazitování je nejrozumnější a fér punkový způsob, jak se postavit k produkci velkých studií; tvůrčí brainstromingy u nich musí být maxilmální hlína. Oč jde? Dvouhlavý žralok, nejneaerodynamičtější obluda všech dob, kosí posádku prsatic a svalovců profesora Babishe (čti babiš). Loď jde ke dnu a atol, na němž se Babiš & spol. vylodí, překvapivě taky; storka tak krystalická, že nestojí za řeč. CGI nelze hodnotit jinak než jako roztomilou i nejkrvavějších scénách. Zábavu plodí jen sadismus, miliónkrát provařená klišé, kozy, nadhled, kozy, ironie, kozy, zadky. Nadhodnota ale samozřejmě nespočívá v obvyklých kinematografických kvalitách, na něž se zde záměrně rezignuje. Vedlejším produktem fajnové primitivní zábavy je ve výsledku smutná skutečnost, že filmy se stonásobně vyšším rozpočtem nejsou zdaleka stonásobně lepší. Tenhle kinematografický tartar je přes problémy s právníky od Universalu, Warnerů, New Line Cinema a dalších odzbrojujícím způsobem nevinný, primární. Jde o kinematografii, která dává naději, že se režisérem, kameramanem, hercem, trikařem, skladatelem a filmovým vypravěčem může stát každý :-). ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Když se Kate (Brooke Hogan) a Kirsten (Corinne Nobili) vrátí do vesnice a profesor Babish (Charlie O'Connell) zavelí k dalšímu průzkumu, mihne se v záběru cyklista, který by na opuštěném ostrově neměl co pohledávat. (L_O_U_S)
  • Natáčení probíhalo na Florida Keys. (Terva)
  • V některých scénách je vidět pobřeží, přestože se film odehrává na vzdáleném atolu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama