Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

úžasné!!! ÚŽASNÉ!!! ÚŽASNÉ!!! Pravidlo, že viac hláv-viac rozumu neplatí vo svete, kde je O´Connel profesorom a Electra doktorkou. Vo filme však nieje jediná hluchá scéna ktorá by dala vydýchnuť rozvibrovanej bránici. Vo filme nieje nič, čo by stálo aspoň za maličké zapochybovanie ohľadne premrhaných financií. A nakoniec, vo filme nieje jediná scéna, ktorá nemá potenciál stať sa kultovou. Samozrejme to platí len pre mne podobných zúfalcov so zbierkou muších krídel pod vankúšom a dvojdňovými výčitkami po masturbácii. Asylum opäť nesklamalo a drží si u mňa jednoznačný status najlepšej spoločnosti na komédie. Asylum ma dokáže stále udivovať v tom, akú príšerku zas vytiahne z mora. Viva La kozy...vlastne double power žralok! (Filmu musím dať ešte minimálne jednu projekciu aby vo mne kus odoznezli všetky tieto euforické stavy a spísal naň oslavnú ódu hodnú jeho veľkosti) ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že to někdy řeknu, ale tenhle film je snad první relativně koukatelná asylovka. Ano, je to typicky asylácky tupé a jednoduché, ale lokace a svižnost děje dělají z Útoku dvojhlavého žraloka slušně zábavné céčko. Tady se kecá minimálně, děvčata se opalují a vystavují na odiv své vnady, tupí studenti (s aspirací tak maximálně na absolvování základky v našem ghettu) se hloupými hláškami vozí po chytrých studentech (kteří naopak vědí úplně všechno), krvelačná potvora nešetří stylovými způsoby sežrání svých nebohých obětí, triky nejsou oproti starším asylovkám až tak okatě digitální a všechno se to odehrává na tichomořském atolu - ukažte mi někoho, kdo by v takovém prostředí nechtěl strávit aspoň den. Tentokrát jste to opravdu vytáhli na dvě hvězdičky, bros. (750.) ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Dvouhlavý žralok útočí na školní družinu, jejíž děvčata se předtím ukážou nahoře bez a jako běžnou součást čvachtandy v moři považují trojku se spolužákem. To točil nějakej nadrženej falešnej biolog nebo co? Hodně bizardní béčko s mizernými hereckými výkony, ale co naplat - mám rád sluníčko, moře pláže tak dávám aspoň jednu hvězdu za to. ()

Vitaminy odpad!

všechny recenze uživatele

Carmen, by měla jít už do bikinového důchodu a hrát maximálně sexy matky, zbytek herectva v čele s Brooke Hogan by se měl vzdát hraní úplně. Vypadá to spíš jako studentský film se SLABÝM scénářem, který nemá hlavu ani patu. Pár věcí co mně zaujali: žralok má dvě hlavy, ostrov se potápí, tsunami, loď se porouchá, kapitánka skočí do vody bez ploutví, ale je sežrána i s nima, vedoucí teenager se "smrtelně odře", nechá studenty na ostrově, pak se zázračně uzdraví, i když všichni ví, že ve vodě je žralok neustále do ní padají, nebo se snaží někam doplavat a myslí si že právě oni budou mít štěstí...... :D Díky filmům jako tenhle si dokážu vážit o mnoho víc kokotin co aspoň za něco stojí a můžu mít vzor pro hodnocení odpad! Ale co se týče déčkového žánru co běží v tv někdy nejdřív ve tři ráno behem pracovního týdne - docela prdel! ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Vskutku bestiální podívaná na excelentně hydrodynamického, štěkajícího a křičícího parybáka. Jéje, já vím, vždyť je to ukázkovej výplach. Nicméně berte v potaz, že je to z roku 2012... i když snad právě proto, čekal se konec světa. Tolik průserů v devadesáti minutách je ... jak se jménem Viktorie (říkal Jirka Dědeček), buď královský trůn a nebo pod splav, nic mezi tím. Po lehké parafrázi zmíněného jsem se rozhodl a jednoznačně zvolil... pod kudlu. A všechny. Kozy nekozy! Dvě hlavy a tři prdele. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Ve třicátých letech dvacátého století byla skutečně ulovena žraločí samice, která v sobě měla dva dvouhlavé plody. Tato embrya byla nedávno nalezena naložena ve formaldehydu v Argentině. (cardinals)
  • Hlavy žraloka měly být původně spojené. (L_O_U_S)
  • Natáčení probíhalo na Florida Keys. (Terva)

Reklama

Reklama