Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rob (John Cusack) si ve svých třiceti letech uvědomuje, že neví, kam ve svém životě směřuje. Po odchodu přítelkyně Laury (Iben Hjejle) se Rob dostává do krize a přemýšlí o tom, co vedlo k tomu, že ho všechny dívky opustily, že nedokončil vysokou školu, a že skončil jako majitel obchůdku s gramodeskami, kde zaměstnával dva podivínské hudební fandy. Rob začne přerovnávat svou soukromou sbírku gramodesek a rekapituluje jednotlivé okamžiky svého sexuálního životy spojené s různými songy a hudbou, kterou v té době poslouchal. Postupně ale dochází k závěru, že jeho neúspěch se ženami není jeho prokletím, ale jen výsledkem nedorozumění. Jeho snaha získat Lauru zpět je přeci jen korunována úspěchem a zdá se, že krize konečně ustupuje... (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

No já nevím. Sice si klidně pustím nějaké ty vztahové filmy a hodně diaogů mě vůbec nevadí (teda pokuď mají hlavu a patu a necítím z nich rádoby humor), v tomhle filmu jsem se setkal spíš s monologem hlavního hrdiny + docela nudným rekapitulováním jeho nepovedených vztahů. V každém případě na mě působil značně nesympaticky a tak "trochu" jako děvkař (kdyby se aspoň trochu snažil používat mozek místo jiného orgánu, tak by nemusel mít tolik partnerek a hlavně prožít tolik zklamání). Ostatní herci mě taky nějak extra nevytrhli, film mě celkově nudil a pamatuji si z něj vice méně jen to objíždění partnerek (myslím jako autem). ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kam a zejména jak dál? To je otázka, která trápí řadu lidí stojících na rozcestí různého věku, pohlaví, postavení, víry, vzdělání.. K tomu všemu věčná diskuze o hudebním světě dvou podivínů a jednoho, no, hlavního hrdiny Roba (skvěle padnuvší John Cusack). Ten pomocí monologů rozjímá nad svým životem. Fabuluje nad "minulým" typickým způsobem ješitného chlapa, co na otázku odpovídá otázkou. Podobný kousek člověku občas rozlepí oči a nechá ho nahlédnout do minulosti, kdy se uvědomí, co kolikrát taky pěkně zpackal!! Moc příjemné, rafinovaně a pravdivě napsané, se skvělou hudbou, příjemně neokoukanou Iben Hjejle (z dánského Mifune) a.. Jackem Blackem!! ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kvalitnych US komedii je jak safranu, toto je len dobovy film, ktory po dopozerani rychlo vyfuci z hlavy. Tema nic moc, ani s´dialogy nie su nic extra, rezia len bezna rutina. Videl som aj Masinu z 8mm, teda pardon, Chrisa Bauera ale pozeral som to hlavne kvoli Beverly D´angelo /Blazniva Dovoloena, Blazniva dovolena v Evrope, Blazniva dovolena 2015/ : 65 % ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Já měl při sledování týhle "komedie" pocit, že spíš sleduju nějakou telenovelu, kde se jen kecá o vztazích. Tohle je akorát 2-hodinová nuda, kde hlavní hrdina neustále fňuká a naříká, jak má zkurvenej život. Po pár minutách se mi dokázal tak zprotivit, že jsem dostal chuť ho vlastnoručně zabít. Asi tak uprostřed filmu mě absolutně přestalo zajímat, co se tam vůbec děje, což jsem aspoň využil k tomu, že jsem se u toho v klidu nažral. To je asi taky jedinej klad tohoto filmu, že nijak neruší a dá se použít jenom jako taková zvuková kulisa. ()

Mr.Pumpkin 

všechny recenze uživatele

Zajímavá "rozchodová" tragikomedie plná hudebních pecek. John Cusack dělá, co může a určitě podává dobrý výkon. Nicméně nikdy nepatřil mezi mé oblíbence a nikdy mi jeho role k srdci nepřirostly a vyjímkou není ani postava Roba. To je možná jeden z hlavních důvodů mého jen tříhvězdového hodnocení. Taky mi přišlo, že je film přes svou relativně skromnou stopáž poměrně utahaný, ale možná je to tím, že jsem ten večer byl i já utahaný:) Každopádně je to příjemný, odpočinkový film, na který se určitě ještě někdy rád podívám, pokud bude příležitost. Zároveň je to jeden z mála filmů, kde mě bavil Jack Black. 70% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Mezi původní knihou a její filmovou podobou je několik rozdílů. V knize například Rob (John Cusack) a Barry (Jack Black) diskutují o filmu Gauneři (1992), ve filmu je to Smrtelné zlo 2 (1987). (ThinkGeek)
  • Poté, co se Robovi zjeví Bruce Springsteen, pronese: "Good luck, goodbye". Těmito slovy končí písnička Bruce Sprinsteena – „Bobby Jean“. (HappyTez)

Související novinky

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

26.09.2018

Remake kultovního filmu s Johnem Cusackem (Identita) Všechny moje lásky našel hlavní hrdinku. Ztvární ji herečka Zoe Kravitz (Sedmilhářky, Šílený Max: Zběsilá cesta). Projekt se momentálně chystá… (více)

Reklama

Reklama