Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rob (John Cusack) si ve svých třiceti letech uvědomuje, že neví, kam ve svém životě směřuje. Po odchodu přítelkyně Laury (Iben Hjejle) se Rob dostává do krize a přemýšlí o tom, co vedlo k tomu, že ho všechny dívky opustily, že nedokončil vysokou školu, a že skončil jako majitel obchůdku s gramodeskami, kde zaměstnával dva podivínské hudební fandy. Rob začne přerovnávat svou soukromou sbírku gramodesek a rekapituluje jednotlivé okamžiky svého sexuálního životy spojené s různými songy a hudbou, kterou v té době poslouchal. Postupně ale dochází k závěru, že jeho neúspěch se ženami není jeho prokletím, ale jen výsledkem nedorozumění. Jeho snaha získat Lauru zpět je přeci jen korunována úspěchem a zdá se, že krize konečně ustupuje... (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

fantoci 

všechny recenze uživatele

Dovolil bych si trochu polemizovat s oficiálním textem distributora."Poklad"?Tenhle film je zábavný? Je to tragikomedie toť vše. Nepatři do sta nej filmů, které jsem viděl a myslím, že o nic nepřišel ten, kdo ho neviděl, ale je to film, který musíte vidět, aby jste si udělali názor, protože znám zase mnoho lidí, kterým se velmi líbil. Já sem se na něj podíval a videokazetu vrátil do půjčovny. Určitě ho už shánět nebudu. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Telenovelová nuda (presne ako píše dobytek) z nudného cd obchodu. Viac zábavy, ako obsahuje celý film, som zažil pri každej jednej návšteve bratislavského cd second handu na bratislavskom internáte Bernolák, v prvých rokoch 21. storočia. Toto je unavená sebastredne samožersko sebaľútostivá nuda jedného neznesiteľného týpka. A navrch všetko pocukrované a okorenené veľkou dávkou "zábavného nadhľadu" a "príma muziky". Som azda jediný, komu pripadala tá všetka sprievodná hudba ako obyčajný, nič extra hudobný priemer? ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Rob - Cusack se choval jak pitomej puberťák, Laura - Hjejle říkala divný věci a Barry - Black byl na pěst. Víc lidí mi tam nezajímalo. Veškeré kapely, které jsou tam zmiňovaný mi neberou, styl vyprávění mi byl cizí a věci, co všichni říkali absolutně uhozený. Scénář mi lezl na nervy. Lidé se tam chovali nesmyslně! Hlavně hlavní postava, nafoukanej hňup, který dává dohromady, proč se na něho všechny holky vykašlaly a marně hledá důvod místo toho, aby začal u sebe. Takový idioty nemám ráda. Film mě štval hlavníma hrdinama. Kdybych takový lidi znala, hodila bych po nich šlehačkový dort a z plných plic zařvala: Shut the fuck up! ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Takhle zprznit originál by mělo být snad i trestné. (Soudě podle některých ohlasů, jsme museli nutně číst dvě (odlišné) verze knihy). Nedokážu si to jinak (rozumně) vysvětlit. Zajímalo by mě, kde přesně se vytratila ta (pro Hornbyho tolik typická) lehkost, nezaměnitelný humor a nadhled, s kterým jeho hrdina (v ich formě) v podobě vnitřních monologů glosuje nastalé situace?! Tohle je „příliš křečovité“. Jed(i)nou z možných variant (úskalí) bude zřejmě fakt, že John Cusack nikdy nepatřil (a troufám si tvrdit, ani nebude) mezi mé oblíbence a pro tento typ rolí se nehodí. Jednoduše není schopen utáhnout takovouto roli (ok, je to čistě můj osobní názor). Tím pádem hlavní devizum knihy přichází o svůj trumf hned v samém začátku (přesněji řečeno „před úvodními titulky“). A tak jediné pozitivum snímku spatřuji v podobě Jacka Blacka, na kterém je vidět, že si to náležitě užívá. To mi ale ke spokojenosti stačit nemůže a taky nestačí. Nečíst knihu, šel bych možná? o * výš. Ne, troufám si tvrdit, že nešel! Tenhle snímek vám vyšumí z hlavy dřív, než dojdou závěrečné titulky. Zkouknout? Toť otázka. Rychle zapomenout? Zcela určitě, což po pravdě, není zase až takový problém. p.s. nabízí se jediné, sáhnout po předloze a užít si „ty jediné a pravé Všechny moje lásky“...... ()

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Takže takto to vyzerá v hlave chlapa po rozchode? Zaujímavá sonda do psychiky postavy, s ktorou sa nedá ani sympatizovať, na druhej strane voči nej nedokážete cítiť odpor. Voči podobným indiferentným filmovým charakterom zaujímam kladný postoj, lebo do filmu vnáša prvok prirodzenosti a reálnosti. Rob je muž, o ktorého bežne žena so zdravým rozumom nezavadí, no predsa priťahuje svojim spôsobom vyjadrovania, svojim zmyslom pre humor, svojou zanietenosťou. Mm rada snímky, po skončení ktorých mám sto chutí ísť na pivo a do rána nad nimi premýšľať. 9/10. PS: kniha taktiež stojí za prečítanie. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Práva na knihu "High Fidelity" Nicka Hornbyho byla zakoupena za půl milionu dollarů, pod podmínkou, že režisérem filmu bude Mike Newell. (D3VIL)

Související novinky

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

26.09.2018

Remake kultovního filmu s Johnem Cusackem (Identita) Všechny moje lásky našel hlavní hrdinku. Ztvární ji herečka Zoe Kravitz (Sedmilhářky, Šílený Max: Zběsilá cesta). Projekt se momentálně chystá… (více)

Reklama

Reklama