Reklama

Reklama

Vánoční polibek

(TV film)

Obsahy(1)

Wendy Walton je nejlepší designérka v Bostonu....ale zatím to ještě nikdo neví. Wendy opustila práci v místním divadle, aby se stala asistentkou Pricsilly Hall, nejprestižnější designérky ve městě. Ms. Hall nutí pracovat Wendy dlouho do noci. Jednou pozdě v noci, když odchází z práce, uvízne ve výtahu s mladým a velice pohledným cizincem. Ještě než se stačí otevřít dveře výtahu, Wendy a její záhadný muž se políbí. Druhý den v práci spatří Wendy záhadného cizince před dveřmi kanceláře....Ukáže se, že to je Adam Hughes, bohatý filantrop a přítel Ms. Hall. Wendy musí připravit Vánoční party, které se uskuteční v domě Ms. Hall. Jak se blíží prázdniny, Wendy a Adam spolu tráví více a více času... Wendy si uvědomí, že se do Adama zamilovala. Má riskovat všechno na čem tak dlouho pracovala a říct Adamovi pravdu? A uvědomí si Adam, že pravá láska stojí právě před ním? Vánoční romance o tom, jak jeden polibek může vše změnit... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Je velmi tenký let mezi vymyšlenou pohádkou a neskutečným příběhem, který působí jako neokázalá fraška. A vánoční polibek je bohužel ukázka toho, jak děsivě to může dopadnout, když se do takového filmu pouští někdo, kdo neumí dotáhnout svou práci do konce. Herci příliš přehrávají, vánoční tématika je tady až nesnesitelně kýčovitá, a herci jedna katastrofa za druhou. Přirovnala bych to ke sladkosti, která vás svým vzhledem nadchne, ale když ji ochutnáte, cítíte jen tupou hořkost. Jo, takže za tu malou melancholií nějaká ta hvězda =) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní vánoční červená knihovna klasicky plná jednoduché romantické naivity. Takřka pohádkový děj svým zpracováním a atmosférou spíše osloví divačky, což se už u takových filmů bere jako samozřejmost. Pro pánskou část diváků bude zákonitě tristní, předvídatelný a plný klišé. Vánoční duch ze snímku vyzařuje skvěle. Laura Breckenridge v roli zamilované Wendy je rozkošná, Elisabeth Röhm v záporné roli jako nafrněná Priscilla uvěřitelně odpudivá a mezi nimi Brendan Fehr v roli Adama, který je prostě a skutečně až naivně svůj. Na vánoční čas pro klidný odpočinkový televizní čas po náročném předvánočním stresu se něco takového prostě hodí. ()

Reklama

LencaN 

všechny recenze uživatele

Formát rakouských a německých telenovel. Děsně televizní zpracování. Nechápu, že zemí původu tohoto filmu je USA. Herci odrazující od koukání, Brendan Fehr vzbuzoval dojem pornoherce, Elisabeth Röhm byla příjemná asi jako průjem v autobusu, ale hrála mrchu, tak budiž. Jedinou příjemnou byla Laura Breckenridge, ta byla opravdu hezká a přirozená. Ale jinak to celé stálo za pendrek. Příběh naivní až běda. Rozhovory na nulové úrovni, jen tlachání a zbytečné dohadování o ničem. Tu jedinou hvězdu dávám za rozumnou stopáž. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Naprosto kýčovitý a předvídatelný romantický film, který místy připomínal tento žánr z německé produkce. Scénář občas příšerný. A přesto jsem neměla nejmenší problém dokoukat Vánoční polibek do konce. Fandila jsem hlavní hrdince, ale musím uznat, že nejlepší výkon jasně podala herečka představující šéfku/snoubenku, protože větší "filmovou mrchu" jsem už nějaký čas neviděla. Celkově průměrný vánoční romantický film, jako dělaný na toto období a poklidný večer. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Já, jakožto divák u vánočních filmů velmi - opravdu velmi - nenáročný (rozuměj -> většinou mi stačí zvuk rolniček, koledy či vánoční písně, světýlka spolu s vánoční výzdobou a ne příliš stupidní děj), jsem byla docela spokojená. Je to průměrný film a taky vykrádačka všeho možnýho od Vánoční koledy přes Popelku k těm největším romantickým klišé. Ale co, člověk se na tohle v předvánočním čase rád podívá. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama