Reklama

Reklama

Blarghaaahrgarg

všechny plakáty

Obsahy(1)

Mladý deratizér jde zlikvidovat škůdce do chemické laboratoře. Omylem rozlije jednu ze zkumavek, která mu potřísní ruce. Když přijde domů vysmrká se do kapesníčku a ten hodí do odpadkového koše. Jakmile se ráno probudí, s hrůzou zjišťuje, že kapesníček nebezpečně zmutoval i s odpadkovým košem. (korbitch22)

Recenze (6)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...deratizátor / inseminátor je iste nevďačná práca aj v takom portugalsku. Jedného dňa sa Ti totiž môže zhmotniť Tvoja nočná mora a červík / parazit / šváb a iné nepríjemné perličky môžu nadobudnúť " kraľovských rozmerov " ( akoby premiestnených z " GORE INVASION " ) a neostáva nič iné , ako sa s tým náležite splatterovo vyrovnať. Vôbec nie zbytočná 1 /4 - hodinka. Tá recesia celý snímok posunula navrch. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nudná hnusárna,která není ani vtipná,natož nebej bože strašidelná.Fascinuje mě jak lidi co maj prostředky k točení ( kameru,herce,čas) mrhaj časem na takový zbytečný kraviny.Scéna s kočkou mě naprosto vytočila,jednu * dávám za dobrý finiš s televizí.Je to dlouhé,blbé a nevtipné,jestli chcete ztratit 15 minut svého času,tak možno vidět zde: http://www.youtube.com/watch?v=Ni1MrpZDjrk. ps:nedělejte to :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Úsměvný krátkometrážní snímek, ale spíše svou absurditou nežli valnou kvalitou. Nic světoborného to tedy není, ale když ten humus sežral po kočce i babču, smíchy jsem se neudržel. Jinak kdyby se ten hlavní hrdina nechoval jako úplný kokot, možná bych si to užil i víc. Podobné ujeté kousky mám docela rád. ()

Reklama

Reklama