Reklama

Reklama

Blarghaaahrgarg

všechny plakáty

Obsahy(1)

Mladý deratizér jde zlikvidovat škůdce do chemické laboratoře. Omylem rozlije jednu ze zkumavek, která mu potřísní ruce. Když přijde domů vysmrká se do kapesníčku a ten hodí do odpadkového koše. Jakmile se ráno probudí, s hrůzou zjišťuje, že kapesníček nebezpečně zmutoval i s odpadkovým košem. (korbitch22)

Recenze (6)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Úsměvný krátkometrážní snímek, ale spíše svou absurditou nežli valnou kvalitou. Nic světoborného to tedy není, ale když ten humus sežral po kočce i babču, smíchy jsem se neudržel. Jinak kdyby se ten hlavní hrdina nechoval jako úplný kokot, možná bych si to užil i víc. Podobné ujeté kousky mám docela rád. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...deratizátor / inseminátor je iste nevďačná práca aj v takom portugalsku. Jedného dňa sa Ti totiž môže zhmotniť Tvoja nočná mora a červík / parazit / šváb a iné nepríjemné perličky môžu nadobudnúť " kraľovských rozmerov " ( akoby premiestnených z " GORE INVASION " ) a neostáva nič iné , ako sa s tým náležite splatterovo vyrovnať. Vôbec nie zbytočná 1 /4 - hodinka. Tá recesia celý snímok posunula navrch. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nudná hnusárna,která není ani vtipná,natož nebej bože strašidelná.Fascinuje mě jak lidi co maj prostředky k točení ( kameru,herce,čas) mrhaj časem na takový zbytečný kraviny.Scéna s kočkou mě naprosto vytočila,jednu * dávám za dobrý finiš s televizí.Je to dlouhé,blbé a nevtipné,jestli chcete ztratit 15 minut svého času,tak možno vidět zde: http://www.youtube.com/watch?v=Ni1MrpZDjrk. ps:nedělejte to :-) ()

Reklama

Reklama