Reklama

Reklama

Don’t Touch me Please

všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Francie, 2010, 40 min

Obsahy(1)

Hudební a sexy němý film. Námět: milostná rošáda. Postavy, které vymýšlí čísla (sem tam kouzelnická). Každý má svůj protějšek, své druhé já, svou píseň, tak jako ke každé postavě náleží její príběh a kulisy. (Festival francouzského filmu)

Recenze (4)

wocicko 

všechny recenze uživatele

Čtyřicet minut je moc, mělo se to sestříhat na polovic a byl by to nevšední umělecký zážitek. Některé "kapitoly" byly fakt skvělé - vybarvení černobílého filmu při lití koktejl mě vzalo, ale mělo to tam skončit :-) ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Umělecký intelektuální film. Brrr. Žádná nadszávka, vtip. Americké songy? Proboha proč? Copak Francouzi nmaj vlastní love songy?? Kino po čtyřiceti minutách tleskalo nadšením - že film skončil. A nepomohla ani tomu ta masturbující holka. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Nejlepší moment filmu byly úvodní titulky - vtipně se zobrazující název filmu. Tím měl tenhle krátký film skončit.40 minut reálného času, ale zdálo se to jako 40 let. ()

Perfo 

všechny recenze uživatele

Pseudointelektuální "warhol" nuda u které celé kino málem zheblo a já s ním. Od odpadu to zachránila pasáž, mezi mladíkem a barmankou ... ()

Reklama

Reklama