Reklama

Reklama

Bývalí mariňáci a současní zaměstnanci soukromé bezpečnostní firmy, Cross a Manning, jsou se svým týmem pověřeni dohledem nad vyklízením starého tajného vězeňského komplexu. Ten má být druhý den uzavřen a všichni vězni mají být převezeni do federálního zařízení. Musejí také dohlédnout na příjezd dvou záhadných vězeňkyň. Krátce poté je však objekt vězení napaden skupinou elitních žoldáků, která pátrá právě po oněch nově příchozích vězeňkyních...  Poté, co je odhalena totožnost obou žen, si Cross uvědomí, že se dostal do centra mnohem většího problému, než si vůbec dokázal představit. Samantha, jedna z vězeňkyň, je kurýrem z neamerické tajné služby a má v sobě implantát s tajnými finančními informacemi. Kdyby ovšem zemřela, informace se smažou... (TV Prima)

(více)

Recenze (114)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Ještě, že se ten Seagal pere rukama jinak by byl v háji :D To je strašnej Balů. Film by mohl bejt i dobrej kdyby nebyl tak typickej a nudnej. Akce občas ušla ale konečná přestřelka v koupelně kde na sebe vystřílí oba 100 nábojů a nic, mě položila. A to to byl v 90. letech i docela dobrej herec. Ale tohle to je děsný. A Austin začíná brát každý hovno co se naskytne doufam, že mu za to aspoň dobře platí když už to bere. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Divnej den. Nejdřív mě nadchne film s N. Cagem a pak mě vcelku příjemně překvapí film se S. Seagalem. na druhou stranu buďme realisti. Pokud nečekáte nic a dostanete alespoň něco, tak je to vždy fajn. A realita po druhé. Kvality tohoto béčka v žádném případě nedodává Seagal, ale spíš Austin. Jako vždy mu žeru jeho nekompromisní, tvrdou a neústupnou postavu. Film sráží dlouhé hluché pasáže, kdy se hrdinové jednoho či druhého tábora prochází chodbou, střih na kecání, chodba, kecání, střih..hele je v bloku B. Tým 1 zlikvidujte ho! Chodba, chodba.... Snad chápete. Pak přijde akce, která je většinou fajn a nebýt opět debilní, roztřesené kamery, vše by klaplo. Dalším mínusem jsou občas naprosto nelogický hrátky s prostorem a časem. Př. Osoba A oteče osobě B. Uteče o tři místnosti dál, kde se porve s osobou X. Osoba B nikde. Plus je tedy jednoznačně to, že si St S a St A rozdělili prostor a a ni jeden se nesnaží vytlačit toho druhého. Celkově to šlape a já dám 55 procent. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Dopadlo to přibližně tak jak jsem předpokládal, ba ještě o malý kousíček hůře. Film je na jedno dobré podívání. Příběh je obyčejný, akce tu je, ale není nějak velkolepá, ničím zajímavá a není ji dostatek. První 1/3 filmu je dost utahaná či zdlouhavá. Prakticky v této třetině není nic zajímavého. Steven Seagal tu nehraje tolik kolik bych si představoval a nějak ničím ani neoslní, pár soubojů a přestřelek tu má, ale není nějak o nic stát, ani finální bitka ničím větším nezaujme. Zato Steve Austin mě zde bavil o dost víc jak Seagal. Měl zde více soubojů a více i snad střílel bych řekl. Austin měl i pár dobrých hlášek. Kdyby zde Austin nebyl, byl bych nucen snížit o něco hodnocení. I ta 2/3 filmu je zvláštní, tempo je pomalé, občas někdo někoho zabije. Poslední 15 min filmu je asi tím nejlepším ve filmu. Hudba - klasický průměr. Škoda, že kvalita Seagalových filmů začíná klesat. Film je na podobné úrovni jako seriál Strážce spravedlnosti. Režisér Keoni Waxman přestává být skvělým B - režisérem. Moc film kritizovat nechci, dal se bez větších problémů shlédnout, ale byl to tak pomalý, zdlouhavý, suchý film, že i samostatné Austinovi filmy jsou o něco lepší. Takže hodnotím jen tak tak na 50% = *** ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Seagal je sice tlustý jako prase, ale naštěstí tentokrát netáhne film sám. Námět taky není nijak originální. Dialogy jsou strašné, zvláště na začátku filmu. Pak naštěstí asi někdo odstřelil původního scenáristu a přišel nový, lepší, co se nezakecá. Jak se objeví asijská agentka, začíná to být hodně zajímavé, využití vozu na odpadky docela originální, nechybí oblíbená Seagalova kuchyně, má to i docela realistické vedení příběhu, škoda jen některých nedotažených linií (někteří z ostrahy, supermanka). Po dlouhé době šlo o film, který jsem nudou nepřetáčel a na který se znovu rád podívám. Ale ten Seagalů kluk by měl zhubnout, a rychle. Jinak si zahraje leda tak v instruktážním videu Infarkt snadno a rychle. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Veliké utrpení. Nikoliv však ústředního záporáka pod rukama Steveho,ale diváka, trpící takřka celých 98min stopáže. S politováním konstatuji,že ústřední dvojka je již opravdu za zenitem a to i včetně Austina, který neudělá rychlejšího pohybu. Když doje konečně na full contact je to bída s nouzí, narušená tradičním seagal střihem, který kazí jakýkoliv výsledný efekt. Dvě v hodnocení nakonec překvapivě zachraňuje scénář, který posílá pár vtipných momentů.....ostatní je naprostý podprůměr...za zmínku stojí i rádoby "umělecké" pohledy kamer, rozmístěných po lochu...ty diváka nápadem neobohacují,ale naprosto iritují.... "dobrou noc, Stevie" ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Ako sa utečenci blížia k miestu stretnutia na kamere vidíme, že sa nachádzajú v bloku  D. Protagonisti, čo po nich pátrajú, ale uvádzajú blok F. (johnsnow)
  • Časť filmu bola natočená v ústave pre mladistvých vo Vancouveri, Britská Kolumbia. Filmový štáb tu však musel nakrúcanie ukončiť, pretože dostal prednosť iný, lukratívnejší film - Muž z ocele (2013). Z tohto dôvodu bola produkcia nútená presunúť sa do priestorov opustenej psychiatrickej liečebne. (beso74)
  • Natáčeno v listopadu a prosinci 2011 ve Vancouveru v Kanadě. (ssfan)

Reklama

Reklama