Reklama

Reklama

Berlusconi: sex a moc

(TV film)
  • Itálie Berlusconi and the Ladies
Itálie, 2010, 53 min

Obsahy(1)

Bývalý italský premiér Silvio Berlusconi o sobě prohlašuje, že je nejlepší a nejslavnější postavou za posledních sto padesát let italské historie. Jeho kritici ho však vidí jako osobu, která zneužívá svého postavení ve veřejném životě k prosazení osobních zájmů a považují jej za prototyp nestandardního chování v politice. Vyhlášená je jeho slabost k něžnému pohlaví, a tak se tvůrci dokumentárního filmu pokusili na několika případech popsat nejen Berlusconiho nadměrnou zálibu v ženské půvaby, ale především zmapovat italský model nebezpečného prolínání politiky a médií spolu s modelingem. Je to rovněž pohled do světa dívek, které neváhají udělat pro kariéru cokoli. Za svoji náklonnost a společné chvíle, strávené s ministerským předsedou, bývají odměňovány atraktivními posty v médiích nebo v politice. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Aelita 

všechny recenze uživatele

Šlapkokracie to je to, co vyroste v zahradě, když je kozel zahradníkem. Taťka Berlusconi a jeho poslušný parlament. Italský model demokratické republiky ve znaku prolínání politiky a médií spolu s modelingem. Berlusconi není žádný metafyzik - když si tělo žádá, proč ho mořit hlady u bohatě prostřeného stolu. Moc zprostředkovává sex a sex zprostředkovává moc - nic nového pod sluncem. Možná jen to, že to, kvůli čemu se dříve stříleli pro ztrátu cti, se dnes stává ctí. ()

tterez 

všechny recenze uživatele

Nepřineslo mi to příliš nových informací. Nicméně klobouk dolu, že jim prošlo v Itálii něco takovýho natočit během jeho funkčního období. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama