Reklama

Reklama

Zombi 1

Krátkometrážní / Horor
Nizozemsko, 1995, 15 min

Recenze (3)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Sice nejde o nic světobornýho natož originálního. Jde o pouhou hororovou vykrádačku ale je v tom pořádnej kus nostalgie. V dnešní době už zombie běhají rychleji než U. Bolt v době svý největší slávy. Jako bonus labužník Fulci. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jasně že tu kopírovali nejrůznější prvky a scény ze známých filmů, ale v tomto případě mi to ani moc nevadilo. Je to až k nevíře, ale já se konečně po dlouhé době zas bavil u nějakého zombie kousku. Asi nejvíce jsem se zasmál u již zmíněné scény na hřbitově, kdy mladík chčije na hrob, zatímco jeho nadržená dívka jej čeká na hrobě samotného Fulciho, který se vyhrabe ven a pěkně zblízka se podívá a následně i ochutná její intimní partie. Nechybí ani scéna s třískou v oku – masky zombíků taky nejsou vyloženě špatné, takže v tomto případě tomu ty tři hvězdy dám velice rád… ()

Reklama

Tormentor665 

všechny recenze uživatele

Svěží krátká zombíkárna, která působí jako takové shrnutí všech možných prvků, které se v tomto „pokleslém“ subžánru za ta desetiletí objevily. Máme tu napíchnutá očíčka, obživlého esesáka, šíleného doktora, všudypřítomnou sprchovou scénu a z hrobu povstane i sám mistr Lucio Fulci, aby ochutnal svěží vagínu. Jen ten závěr mohl být trošku dotaženější. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama