Reklama

Reklama

Když si mezigalaktičtí mimozemšťané chybně vyloží videozáznamy klasických videoher jako vyhlášení války, zaútočí na Zemi s armádou jednotek, která je inspirovaná objekty ze zmíněných videoher. Prezident Will Cooper (Kevin James) je nucen vyzvat na pomoc svého nejlepšího kamaráda z dětství a nepřekonatelného hráče videoher Sama Brennera (Adam Sandler), jenž v současné době provádí instalace domácích kin, aby se ujal vedení týmu ostřílených pařanů (Peter Dinklage a Josh Gad) s cílem vetřelce porazit a zachránit tak naši planetu. Připojuje se k nim také podplukovnice Violet Van Pattenová (Michelle Monaghan), specialistka, která hráčům dodává jedinečné zbraně, určené k boji s mimozemšťany. (Falcon)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (596)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Už když si přečtete o čem film je, pocítíte silné wtf, ale výsledná podoba je ještě horší. Naprosto příšerný film, snažící se napodobit legendární "Krotitelé duchů", kde nefunguje nic od humoru, přes herce až po akci. Naprosté dno i ve filmografii Adama Sandlera a Chris Columbus, by se k režii neměl vůbec přiznávat. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pixely jsem zbytečně podceňoval. Film je neuvěřitelně zábavný, má slušné gagy, solidní tempo, hezké efekty a slušný herecký cásting. Líbilo se mi zjišťování taktiky,logiky a systému jednotlivých her, ono ani ten nápad není vyloženě špatný a za hlavu se chytající. Nostalgická příjemná zábava, kde ani Sean Bean neumře ! 75% ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Lidstvo by si mělo dávat pozor, co posílá do vesmíru. Může se totiž snadno stát, že když tam třeba pošleme staré videohry z osmdesátých let, objeví je mimozemšťané, budou si myslet, že jim vyhlašujeme válku a zlikvidují nás díky tomu, že se z her stane realita. Od téhle komedie jsem vlastně neměl žádná očekávání. Nejsem ani dítě, které holdovalo automatům s videohrami, i když párkrát jsem si to začátkem 90. let taky zkusil. Ale tenhle film mě sakra bavil. Možná je to tím, že režie se ujal jeden z mých oblíbených režisérů Chris Columbus, možná je to tím, že Adam Sandler v komediální roli zklame málokdy, možná je to tím, že tahle komedie je jiná, že má zajímavý a originální nápad a já nedokázal předvídat, jak se to celé bude vyvíjet. Ať mě tahle komedie zaujala čímkoliv, jsem rád, že jsem si k ní našel cestu. A mimochodem, tahle komedie dala i naději všem singl hochům, že se třeba jednou jejich virtuální láska zhmotní v reálné podobě. A tahle naděje je přece fajn. Takže i za tenhle nápad, ale nejen za něj, ode mne tvůrci schytávají plnou palbu čtyř hvězd. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Premarnena prilezitost. Ten film ma tolko skvelych aspektov, ktore ma bavia. Zaujmavy namet s videohernou tematikou, mnozstvo popkulturnych odkazov, slusne herecke obsadenie, skveleho rezisera, solidny rozpocet a vysledok je tuctova sterilna Sandlerovka. Akurat tentoraz bez nechutnosti, ktore nahradili odkazy na stare videohry. Asi dvakrat som sa dobre zasmial, parkrat pousmial a zvysok som mierne znudene odzival. Este za zmienku stoja bezchybne triky pri tych par akcnych scenach, ale aj akcne sceny vo vysledku pôsobia dost fadne. Stylom mi to trochu pripominalo Ghostbusters. Len namiesto duchov tu su videoherne postavicky. O to viac sa zacinam bat remaku. Vysledkom je absolutne tuctovy film na jedno pozretie hlavne pre vekovu skupinu 30+, ktorej nieco povedia videohry na ktorych je tento film zalozeny. 5/10. Ale ovela lepsie urobite, ked si znova pustite genialny Wreck-It Ralph, ktory z videohernej tematiky vytazil ovela viac. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tak nějak jsem se v tom ztratil. Proč chce Madonna zabrat naši planetu?" V kostičkovaném světě prvních videoher jsem vyrůstal a tak jsem čekal daleko přímočařejší útok na mou nostalgii. Ten se tedy nedostavil, ale na druhou stranu jsem zjistil, že nejsem jediný, kdo vizuálně vypadá jako dospělý, ale duší je stále klukem. A jako takový jsem si hry přenesené do ulic celkem užil. To, co se dělo mimo hraní, mi ale příliš dobré nálady nepřineslo. Kdybych si však měl možnost vybrat osobu opačného pohlaví, se kterou bych chtěl strávit postelové dobrodružství, tak by se Plamenomeťákova vyvolená Serena Williams u mě umístila na 3.126.857.113-tém místě žebříčku, tedy hned za Mariangelou Fantozzi. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (26)

  • V závěrečných titulcích je možné vidět celý děj filmu v 8 bitové grafice. (vojacekr)
  • Nejvyšší skóre her ve filmu odpovídají skutečným nejvyšším skóre. Nejlepší výsledek Sama Brennera (Adam Sandler) ve hře "Pac-Man" je 3,333,360. Jedná se o nejvyšší možnou hodnotu ve hře, které jaký první dosáhl Billy Mitchell. Ludlow Lamonsoff (Josh Gad) dosáhl ve hře "Centipede" 16,389,548 bodů, což je o pouhý jeden bod více, než dokázal držitel světového rekordu Jim Schneider. Eddie Plant (Peter Dinklage) uhrál ve hře "Donkey Kong" 1,068,100 bodů. To je o 100 bodů více, než zvládl bývalý šampion Hank Chien. (Cheeker)
  • Ve skutečnosti se nejedná o pixely. Jelikož jsou mimozemské objekty tvořeny z třírozměrných součástí, jde vlastně o takzvané voxely a nikoliv pixely. (Scelleton)

Související novinky

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

21.10.2014

Už jste si určitě všimli, že se filmové postavy Seana Beana je málokdy dožijí závěrečných titulků. Pětapadesátiletý Angličan si toho je dobře vědom a nedávno se dokonce rozpovídal o svých… (více)

Reklama

Reklama