Reklama

Reklama

Když si mezigalaktičtí mimozemšťané chybně vyloží videozáznamy klasických videoher jako vyhlášení války, zaútočí na Zemi s armádou jednotek, která je inspirovaná objekty ze zmíněných videoher. Prezident Will Cooper (Kevin James) je nucen vyzvat na pomoc svého nejlepšího kamaráda z dětství a nepřekonatelného hráče videoher Sama Brennera (Adam Sandler), jenž v současné době provádí instalace domácích kin, aby se ujal vedení týmu ostřílených pařanů (Peter Dinklage a Josh Gad) s cílem vetřelce porazit a zachránit tak naši planetu. Připojuje se k nim také podplukovnice Violet Van Pattenová (Michelle Monaghan), specialistka, která hráčům dodává jedinečné zbraně, určené k boji s mimozemšťany. (Falcon)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (596)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Učebnicový příklad, jak pohnojit atraktivní "8bit" nápad. Jasně, drobátko pošahaný svět nerdů se tu vykresluje relativně trefně (včetně nezbytně trapných složek), otázkou ovšem je, zda se na to dá v téhle formě dívat. Akce je o ničem, fórky moc neba, příběh v rámci celé té ptákoviny nefunguje a jako shluk zábavných scének film nešlape jednoduše proto, že scénky zábavné nejsou. P.S. Většinu těch her jsem kdysi hojně hrál a snob určitě nejsem. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Už když si přečtete o čem film je, pocítíte silné wtf, ale výsledná podoba je ještě horší. Naprosto příšerný film, snažící se napodobit legendární "Krotitelé duchů", kde nefunguje nic od humoru, přes herce až po akci. Naprosté dno i ve filmografii Adama Sandlera a Chris Columbus, by se k režii neměl vůbec přiznávat. ()

Reklama

vteco 

všechny recenze uživatele

Ač nejsem odpůrce Adama Sandlera, tak jsem zde čekal více. Díky krátkometrážní filmu, který tento projekt nakopl jsem čekal mnohem větší rozmanitost a kreativitu. Samotný koncept oldschoolových her zůstává po většinu času nevyužit a nepůsobí ani tak zábavně či šíleně. Příběh je plochý, postavy spíše otravné a Petera Diklagea je zoufale málo. Pár světlých záblesků by se zde určitě našlo, ale na lepší hodnocení to bohužel nestačí. [40%] ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda, že z toho vypadla takhle přímočará koninka o záchraně světa směřovaná hlavně pro děcka, která sice i tak dokáže bavit, jenže pak to sráží přiblblé moudra a zbytečné řeči hlavním tahounů, hlavně Sandlera! Přitom to mohl být, vzhledem k velmi zajímavému námětu, vcelku velký film. Efektně je to brilantní, to ale nestačí. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Třeba jsou to jen stereotypy - lidi nadávají na Sandlera tak, že mě to odradilo od jeho filmů, a dovčera jsem s ním nic neviděl. Možná škoda, protože toto bylo odsýpající, místy vtipné, málokdy trapné, a dost zábavné. Pochopitelně vzhledem k příběhu nemá smysl šťourat se v uvěřitelnosti :) nebo intelektuální rovině. Líbilo se mi -- čas asi přeje tomuto typu retra (viz Stranger Things). Zajímavý byl skoro áčkový casting a potměšilá camea... ()

Galerie (48)

Zajímavosti (26)

  • Nejvyšší skóre her ve filmu odpovídají skutečným nejvyšším skóre. Nejlepší výsledek Sama Brennera (Adam Sandler) ve hře "Pac-Man" je 3,333,360. Jedná se o nejvyšší možnou hodnotu ve hře, které jaký první dosáhl Billy Mitchell. Ludlow Lamonsoff (Josh Gad) dosáhl ve hře "Centipede" 16,389,548 bodů, což je o pouhý jeden bod více, než dokázal držitel světového rekordu Jim Schneider. Eddie Plant (Peter Dinklage) uhrál ve hře "Donkey Kong" 1,068,100 bodů. To je o 100 bodů více, než zvládl bývalý šampion Hank Chien. (Cheeker)
  • Při souboji s Pac-Manem řídí Ludlow (Josh Gad) růžové auto (Pinkiho). O chvíli později však sedí v autě modrém (Inky). (Yokolobuna)

Související novinky

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

21.10.2014

Už jste si určitě všimli, že se filmové postavy Seana Beana je málokdy dožijí závěrečných titulků. Pětapadesátiletý Angličan si toho je dobře vědom a nedávno se dokonce rozpovídal o svých… (více)

Reklama

Reklama