Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stylová hvězdně obsazená kriminálka, pojatá jako korejská variace na hollywoodský koncept známý z Dannyho parťáků se stala nejen hitem letošního roku, ale má namířeno i na první příčku žebříčku divácky nejúspěšnějších korejských filmů všech dob. Skupina profesionálních zlodějů a podvodníků z Koreje má spadeno na diamant v hodnotě dvaceti milionů dolarů, který je uschován v přísně střeženém trezoru vyhlášeného casina na Macau. Ovšem i pokud se akce zdaří, není vůbec jisté, v čích rukách nakonec lup skončí. (Filmasia)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (67)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Perfektní,ohromná Záležitost! Hlavní zápletkou je krádež diamantu v Casíně. Obsahuje komplikovanou love story a super dynamickou sestříhanou akci, děj má také několik nečekaných zvratů,netušíme závěr, dokud film nezkončí.. Takhle si představuji Akční Zlodějský film s našlapaným příběhem a vynikajícím vizuálem !! PS: Stopáž kupodivu vůbec nevadila, uteklo to rychle! 80% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Zlodeji sa nesú v uvoľnenom duchu. Je to príjemná žánrová jedohubka, kde sa kladie rovnaký dôraz na akciu, vykreslenie charakterov a akúsi výslednú pointu, ktorá by mala byť zvratová. Celkom mi príde úsmevné prirovnávať to k Ocean´s eleven, pretože si film nesie omnoho viac z buddy filmov z Hong Kongskej produkcie. Niečo čo by natočil Woo alebo To. Ale bavil som sa. Dokonca finálna scéna úteku z bytovky je úplne šmaková. Najvýraznejšou postavou sa stáva Ji-hyeon Jeon ktorá je pastvou pre oči a Simon Yam ako starý Hong Kongský ostrieľanec a hlavná postava v podaní Yoon-seok Kima. Dodáva svojej postave hĺbku. Asi ako jediný. Príjemná vec z Juhokórejskej produkcie, ktorá pekne strieda jazyky, miesta a dejové zvraty. Nenudí a vo výsledku je veľmi zábavná. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Když zlodějské bandy a podvodníci spojí síly ve snaze ukrást diamant za x milionů dolarů, je nad slunce jasné, že se v pozadí začnou odehrávat úplně jiné věci, chytračení, očurávání, no a to já se dobře bavím, okrádá-li zloděj zloděje.. Vztahy mezi jednotlivými postavami jsou poměrně složité, není všechno tak, jak to na první pohled vypadá a v závěru do sebe bezvadně zapadnou všechny dílky skládačky.. Herecký ansámbl komplet sympatický, ženy krásné, honičky úžasné, sedlo mi to jako dětská prdelka na nočník.. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Hmm, Kórejci sa pokúsili o moderný heist film. A výsledok je viac než rozporuplný. Film má 135 minút a kopec z tých minút sú o ničom. Je tu množstvo postáv a človek sa v nich občas stráca. A ten vlasatý debil Andrew alebo Pepek Námorník sú otravnosťou na úrovni Melissy McCarthy a Kevina Harta. Akčné scény sú zaujímavé. Hlavne na konci. Ale v tej stopáži sa stratia lebo ich až tak veľa nie je. Dej prekombinovaný. Občas som netušil čo tam riešia a ani som nemal chuť sa snažiť tomu rozumieť. Keď to zhrniem. Miestami úplne super ale ako celok maximálne nekonzistetné a nefunkčné. 55% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Při téhle vynikající kriminálce se skvostným hereckým obsazením, jsem úplně zapomněla na čas. Jde totiž o film, který má švih, styl a je vkusně vtipný. Sestava zlodějů nemá chybu, každý člen je sice jiný, ale dohromady jim to skvěle šlape. Nejvýraznější z nich pro mě byla moje oblíbenkyně Ji Hyeon Jeon. Nezklamal mě nikdo. Rozplývat jsem se musela taky nad některými akčními scénami. Ona vlastně celá ta jejich akce byla zajímavá od začátku do konce, žádná slabá místa, žádná nuda. Jen mě trošku štve, že některé věci zůstaly nedořešené. Jinak paráda. 4,5* ()

Galerie (115)

Související novinky

8. Filmasia: Korejské hody s Kim Ki-dukem

8. Filmasia: Korejské hody s Kim Ki-dukem

28.11.2012

Po loňském ročníku Filmasie, který přinesl rekapitulaci tvorby a osobní účast Bonga Joon-hoa (Vzpomínky na vraždu, Matka, Mutant), se letos Filmasia (30.11. - 2.12. 2012) zaměří na dalšího ze… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno