Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve snímku The Equalizer představuje Denzel Washington bývalého člena elitní tajné vojenské jednotky McCalla, který předstíral svou smrt, aby mohl začít žít poklidný život v Bostonu. Když kvůli záchraně života mladé dívky Teri (Chloe Grace Moretz) musí svůj dobrovolný odpočinek ukončit, ocitá se tváří v tvář extrémně násilným ruským gangsterům. Během tohoto zúčtování se v McCallovi znovu probudí touha po konání spravedlnosti. Pokud se tedy ocitnete v nesnázích s mizivou šancí na záchranu, a nemáte se na koho obrátit, McCall vám pomůže. Je tím jediným, kdo dokáže vaše problémy vyřešit jednou provždy. Je to Equalizer. (Falcon)

(více)

Videa (18)

Trailer 3

Recenze (1 163)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Přesně takovýhle scénář, by si zasloužil minulý rok Liam Neeson... ale né, on musí lítat v blbém letadle s blbými cestujícími nebo chodit mezi šutry jako jedna z nejnudnější postav, kterou kdy musel hrát. To Denzel, Denzel ten má jinou kliku. Představte si Man on Fire bez Tonyho Scotta, v jednodušším prostředí, obyčejnější zápletkou a s o kapku horším hudebním podkresem a máte Equalizera. A pořád je to jeden z nejlepších akčních thrillerů minulého roku. Nevím, jestli už nám všem klesají nároky nebo je Denzel takovej husťák, že mu toho spoustu prominem, faktem ale zůstává, že i přes můj (alespoň jsem se snažil) objektivní postoj mu ty 4/5 dát musím. Obzvlášť po té senzační hudbě při finále. Sorry Liame, aspoň máš co žehlit v Tak3n. ()

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Ne špatné, ale až príliš samoúčelné a Baumaxom ohodené. Fuqua má vyžehlené styky s us. podsvětím, čo je verejné tajomstvo. Využíva to ako len zvláda a v snímkoch sa mu to hodí, či už radami, teritoriálne, v lepšiom prípade aj samotným castom. Osobne ma prítomnosť rusákov v každej killovačke unavuje ( spočítaj si filmy ) Bolo by fayn zapnúť kolumbiu, prepnúť na čínske triády, či J-yakuzu, alebo ostať v "trainigovanom ghette" Tamojší eastside/westside dáva kopec možností. Záleží však, či Antoine xce v tomto žanri pokračovať. Za 3. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přepálená stopáž a přes hodně nadějný začátek má film mnohem blíže k průseru Pád bílého domu než k Training Day. Tedy ne že by příběhově čerpal z jednoho nebo druhého inspiraci. Mnohem více se mě líbilo vzájemné oťukávání Denzela s Martonem. Takto příjemný souboj na dálku jsem již nějakou dobu na plátně nezažil. Bohužel celý koncept jde nakonec do kopru, protože z Washingtona prostě MUSÍ být superman, který si nakonec vyšlápne i na samotné Rusko. Bože! 132 minut je opravdu vražedných a na film jsem koukal na 3x. Fuqua není určitě špatný režisér, ale dostává do ruky hodně špatné příběhy. Ve filmu se zpočátku filozofuje aby se poté bezproblémově zabíjelo. Myslel jsem si že to dopadne lépe. Když nevíte co by najdete to v OBI. Podruhé do toho už nejdu. 60% ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Ultimátny sen zamestnancov Baumaxu. A film presne podľa môjho gusta. Zľahka dlhší, než by sa patrilo, ale inak bez výhrad. Denzel kruto diktuje (hrá tam to isté, čo vo všetkých filmoch z posledného obdobia, ale je v tej frajerskej polohe nehorázne dokonalý), Csokas si vystrihol najlepšieho záporáka kariéry, dialógy sú dobre napísané, atmosféra temná, tempo krásne graduje a akčné scény majú rozkošne brutálne momenty. Najlepšia akčná dráma široko-ďaleko. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Temný rytíř z OBI. Respektive taková hobby verze Muže v ohni. Denzel jako supehrdina, který si vystačí s vrtačkou. letlampou a ostnatým drátem, pod Fuquovým drsným dohledem, jenž je někdy starosvětsky syrový, jindy spíš kutilsky srandovní. Koketérií s archaickým stylem trošku připomíná Jacka Reachera - tohle ale nechytlo. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (35)

  • Denzel Washington (Robert McCall) v rozhovore priznal, že spočiatku sa zdráhal zapojiť sa do tohto filmu, pretože bolo ťažké nájsť režiséra vhodného pre túto prácu. Hoci ho potešilo, že konečným výsledkom bol kasový trhák, netajil, že tento film natočil len kvôli zmluvným záväzkom. (Arsenal83)

Související novinky

Denzel Washington chystá třetího Equalizera

Denzel Washington chystá třetího Equalizera

13.01.2022

67letý oscarový herec a režisér Denzel Washington (Let, Americký gangster) oznámil, že se chystá na natáčení třetího Equalizera. Prozradil to při rozhovoru o svém nejnovějším snímku The Tragedy of… (více)

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Gerard Butler po Bílém domě zachrání Londýn

Gerard Butler po Bílém domě zachrání Londýn

31.10.2013

Na začátku roku vypadal souboj dvou letošních „Smrtonosných pastí v Bílém domě“ jako rozhodnutá záležitost. Emmerichův White House Down měl vyšší rozpočet, komerčního tahouna Tatuma v hlavní roli a… (více)

Reklama

Reklama