Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

Heroine 

všechny recenze uživatele

Je to béčko, je to přiblblý, je to trochu nudný, je to místy nechutný, ale největším problémem tohohle filmu je, že je v něm Dennis Christopher naprosto jediný, kdo umí hrát. A že má teda nějakou roli... :-) Dám za něj hvězdičku, ale jinak je to podle mne na odpad!. ()

pepua 

všechny recenze uživatele

Svět blízké budoucnosti. Poslední stromy byly vykáceny, vzduch se stal nedýchatelným. Lidé se proto usídlili v hermeticky uzavřených podzemních městech, s vlastními zásobami kyslíku. Lidé z „podsvětí“ obchodují s čipy, které si lze zapojit rovnou do mozku, a prožít tak jedinečné okamžiky. Při jednom z takovýchto obchodů se čipů zmocní Lori, která se rozhodne dostat se s nimi do New Yorku. Samozřejmě Plughead, člověk který o čipy přišel je mocný a chce je dostat zpět. Zajímavý námět, ale bavil jsem se tak nějak spíš jen sporadicky. Béčkový post-apokalyptický film s několika zábavnými akcemi a nepříliš vyvedeným humorem. ()

p6qwre 

všechny recenze uživatele

Docela dobře zobrazený post-apo svět, ale příběh ničím zvláštním nepřekvapí. Hudba je spíše romantická, do podobných filmů se více hodí disko z 80.let:) ()

Reklama

Reklama