Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná oběť laboratorní exploze, Jobe, je zachráněn a teď touží po pomstě. Doktor Benjamin Trace se pokouší ubránit před zneužitím svůj objev virtuální reality za pomoci mladých hackerů. Unikátní čip se však dostane do rukou nepřítele, který usiluje o získání kontroly nad světem. (oficiální text distributora)

Recenze (39)

tom88 

všechny recenze uživatele

Dlho som nevidel takúto zlátaninu blbostí. Trávnikar 2 nemal vznikať. Je plný nezmyslov, blbých nápadov, slabých efektov a herci sú príšerní. Réžia je hlboko pod priemerom, kamera ja strašná. Akčné scény sú shitné. So scenárom sa veru moc chlapci nepárali. Je to absolútne zbytočné pokračovanie pomerne kvalitnej a originálnej jednotky. Trapas a takmer nestrávitelná nuda. 20% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po výbuchu ve výzkumné laboratoři se zdá být vše ztraceno. Ale Jobovo tělo se podaří zachránit, a pomocí jeho vědomí ukrytého v kyberprostoru jej i oživit. A nyní dostává úkol - vyrobit čip, za pomoci kterého bude moci virtuální realitu rozšířit po celém světě (a čehož chce šéf laboratoře k ovládnutí světa). Proti němu se ale postaví skupina mladých hackerů v čele s doktorem Benjaminem Tracem, původním výrobcem onoho čipu.. Vzhledem k tomu, že mně ani první díl nijak moc nenadchl, tak jsem od druhého dílu žádnou extra zábavu neočekával (ba právě naopak). A moje tušení se taky vyplnilo. Sice samotný příběh (když se na to teď dívám zpětně) úplně špatný nebyl (trochu mi připomínal podobně laděné Hackery), jenže filmové zpracování bylo naprosto ujeté. Proti jakžtakž ucházejícím hercům z prvního dílu se ve dvojce herecké výkony rovnají nule (naprosto otřesný herec v hlavní roli Joba) a stejně tak filmové triky. Takže jedna hvězdička za to, že jsem film přežil a druhá za to, jaký film mohl být, dostat jej do rukou někdo trochu schopnější.. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Nie že by bola jednotka nejaká oslnivá, ale dvojka nedosahuje ani jej kvalít. Zápletka, akoby vycucaná nejakému IT-čkarovi z prsta, množstvo pseudoodborných kecov a opäť cieľová skupina skôr pre detské publikum (to však bola aj jednotka). Pritom všetko nie tak zlé. Napr. hl. hrdina (alias Robin Hood), aj hlavný záporák (hviezda Faktoru Psí) boli o čosi lepší, ako ich predchodcovia. A aj špeciálne efekty a 3D grafika sú poznateľne lepšie. Bohužiaľ, nič viac sa k ním nepridalo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem podle hodnocení čekal ještě mnohem horší film. Tohle je prostě jen hodně velká béčková ptákovina, která se snažila navázat na něco, na co nemělo smysl navazovat. Ten příběh je naprosto mimo, což vede k tomu, že to nebude diváka bavit. Dovedu si ale představit mnohem horší filmy. Tohle je holt prostě špatné. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Po událostech prvního dílu je Job v budoucnosti oživen a opět chce pomocí virtuální reality ovládnout svět. Proti němu stojí starý známý teenager Peter. Zatímco Petera opět hraje Austin O'Brien, Joba místo Jeffa Faheye hraje nějaký opravdu příšerný plešoun, který mě vadil z celého filmu nejvíce. Jinak je to svižné béčkové scífko pro větší děti. Taková blbůstka nevalné kvality, ale vidět se dá. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Název filmu odpovídá pojmenování povídky od Stephena Kinga. Ten se však od filmu distancoval, protože film nemá vyjma názvu s jeho dílem nic společného. (Terva)

Reklama

Reklama