Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Televizní pořad s hlavičkou Top Gear se sice objevil na televizních obrazovkách už v roce 1978, nicméně do dnešní podoby tak jak ji známe a milujeme ji Richard Hammond, Jeremy Clarkson a James May převedli až v roce 2002. Skvělé až někdy matoucí recenze aut, bláznivé crash testy a dech beroucí speciály, při nichž si moderátoři koupí ojetá auta a vyrazí na road trip napříč některou zemí a to vše v podání skvělého tria moderátorů, bez nichž si většina fanoušků a ani já už dnešní Top Gear neumí ani představit. Pro mě osobně je Top Gear nejlepší motoristický televizní pořad na světě. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ač nejsem zrovna moto fanoušek, tak mám velkou slabost pro porci britského humoru, který potřebuji včas a v přijatelné dávce dodávat. V tomto pořadu, který nemá nouzi o všelijaké srandičky a sem tam i nějakou tu moto zajímavost - je snad všechno. Tři kolegové, dá se říct, že přátelé dělají něco, co je baví a díky těm penězům, které vydělávají se vrhnou i na neskromné nápady jako jsou lokomotivy vyrobené z aut, nebo auta v životní velikosti na ovládání. Nemám sice za sebou všechny díly, ale viděla jsem jich spoustu na to, abych si Top Gear dovolila pasovat na jednu z mých oblíbených kratochvílí :-). ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie som ten typ chlapa, ktorý dokáže pred garážou celé hodiny leštiť svoje fáro a potom ešte o tom kecať v pube s kamarátmi. Svoje auto beriem čiste vecne a prakticky. Je to proste dopravný prostriedok, ktorý mi uľahčuje každodenný život. Preto ma relácia "Top Gear 2010" nijak zvlášť nezaujala. A navyše nemám rád suchý anglický humor. Takže ma britské trio podivných moderátorov (Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond) dokázalo skôr podráždiť ako pobaviť. *** ()

Boro171 

všechny recenze uživatele

To čo robí Top Gear takým skvelým a originálnym "automagom" je kombinácia moderátorskej trojice, skvelého britského humoru a neobmedzeného rozpočtu BBC. Skvelá zábava pre všetkých od absolútnych autmobilových laikov až po pravých "petrolheads". Taká zohratá trojica ako Clarkson, Hammond a May, nemá nikde vo svete obdoby, týto páni sú ozdobou celého programu. Skvelé výpravy, humorné pojaté recenzie a novinky zo sveta motorizmu v úžasnom produkčnom spracovaní. Samostatnou kapitolou sú ešte tématicky ladené špeciály, ktoré sú ešte o niečo lepšie. Samozrejme by Top Gear nemohol existovať bez Stiga, ktorý sa stal akýmsi "badass" maskotom. Neúnavne vyčkávam na nové diely. Autá nikdy neboli zábavnejšie. 100% ()

ac1976 

všechny recenze uživatele

Konečne sa cítim ako Brit-hlúpo a zbytočne. To sú myslím slová podceňovaného a zosmiešňovaného Jamesa Maya. A presne taká je pre mňa táto super ospevovaná relácia. Zjavne si nikdy nekúpim najnovšie SLS ako sa často predvádza ten chuj Clarkson a tak ma iste nikdy nedostane táto UK blbosť. Hviezdu dávam za pár vtipných testov a pár vtipných hlášok. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Během testování aut na dráze nebo kola na čas celebrity v autě za rozumnou cenu můžeme vidět v pozadí na letišti modifikovaný letoun Boeing 747 s označením G-BDXJ, který byl použitý v bondovce Casino Royale (2006). Scéna s tímto letadlem se natáčela na letišti Dunsfold, kde se natáčí Top Gear. (Cheeker)
  • Ačkoliv ve 4. epizodě 13. série s názvem Porsche Panamera Vs. The Royal Mail Service Race - Playing British Bulldogs With Live Fire Against The British Army In A Mitsubishi Lancer Evolution VII řekne Jeremy Clarkson, že po něm budou střílet ostrými, je to lež. Při palbě z kulometu lze zahlédnout, že se jedná o slepé náboje, které v sobě nemají žádné projektily. (Nathaniell)
  • Stiga, testovacieho jazdca Top Gearu, si "zahrali" traja pretekári. V rokoch 2002 – 2003 to bol Perry McCarthy, jeho identita však bola odhalená, a preto musel byť Stig odetý do čiernej kombinézy zabitý. V roku 2003 jeho miesto zaujal "biely" Stig v podaní Bena Collinsa, ktorému v roku 2010 vyšla autobiografia, kde odhalil Stigovu totožnosť. Kto stvárňuje Stiga v súčasnosti zatiaľ nie je známe. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama