Reklama

Reklama

Race to World First

  • Německo Race to World First
USA / Německo, 2011, 68 min

Obsahy(1)

Celosvětová velká bitva mezi 12 miliony lidí, hrajících hru World of Warcraft. Hráči Austrálie, Německa, Řecka, Finska, Ruska a Velké Británie diskutují o tom, co znamená soutěžit na nejvyšší možné úrovni a co všechno ve svém životě obětují pro tuto hru. Dokument ukazuje cestu hráčů, kteří narazili na plno sporů, stresu, ale i vítězství. (Sykii)

(více)

Recenze (8)

Boro171 

všechny recenze uživatele

Naozaj zaujímavý dokument z prostredia MMORPG kráľa - World of Warcraft. Bližší pohľad do zákulisia top PVE guild sveta a ich preteky o pokorenie top bossov v hre. Predstavenie jednotlivých aktérov, pohľad do ich súkromia a istým spôsobom aj vyvrátenie predsudkov o hráčoch týchto "žrútov času". Určite tento dokument ocenia predovšetkým, či už súčasní alebo bývalí hráči WoWka. Pre tých ostatných - nezasvätených to môže naopak byť vysvetlenie, prečo má táto skoro už 9 rokov stará hra ešte stále vyše 12 miliónov hráčov platiacich mesačné poplatky, aby vstúpili so svojou postavičkou do virtuálneho sveta a spoznali tak nových priateľov a zažili neopakovateľné dobrodružstvá. Sám ako bývalý hráč som tomuto kúzlu podľahol, a tak bol pre mňa tento dokument tým správnym rozšírením obzorov a príjemnou nostalgickou spomienkou. Dokument, ktorý svojou náplňou hráčov poteší a wowka neznalých neurazí - lepšie 4 hviezdičky. ()

Imune 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavej dokument, kterej bych určitě víc uvítal pár let zpátky, kdy jsem wowko ještě hrával. :-) Pro ty, co tuhle, dříve nejhranější, MMORPG hru nehráli a nijak je nezaujala, to asi nebude úplně nejzáživnější podívaná, ale pro nás "zkušený playery" je to pěkný pohled do životů pro gamerů a jejich cesty za prvenstvím ve světě. 80% ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument o hráčích World of Warcraft. Ocení to hlavně hráči. Zabývá se progressem jednotlivých světových guild na Cataclysmu. Vidíte, co to s těma lidma dělá. Jedou třeba 2 dny v kuse. Jaký to má vliv na jejich životy atd. Američani jsou nasraní, protože jim Evropani vyžírají všechny first killy. :D ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Jediný pořádný dokument o WoW, který jsem kdy viděl. Ukazuje top hráče hry, co vše musí obětovat, kolik času musí hře věnovat (myslím si, že nehráči budou ještě víc překvapení z některých čísel než jsou teď), ale taky o tom jak takoví lidé vypadají v RL (ve skutečném životě) a co pro ně hra znamená. Skvělá záležitost pro rozšíření si obzorů o nerdech/geecích (minimálně z oblasti MMORPG). Akorát škoda, že takováto záležitost se dostavila až po tolika letech existence WoW, v dnešní době už to není až tak intenzivní. Každopádně pro mě jakožto bývalého hráče WoW to je určitě srdcovka. ()

SharpeR1 

všechny recenze uživatele

Dobře propracovanej dokument 4/5. Obdivuju hráče co se orientují v těch kreslených postavičkách a barvičkách. Pochopím proč ponocují a hrají za to vítězství a popularitu to stojí, ale mně by taková hra nebavila, protože se mi nelíbí vzhled postav a grafické zpracování. Ale nikdy jsem to nehrál třeba se dá lehce tomu podlehnout. Každopádně guildy a zabíjení bossů v dokumentů nechybí a zjistil jsem hlavní účel této hry. ()

Zajímavosti (3)

  • Téměř 150 vývojářů se podílelo na vytvoření 30.000 předmětů ve hře, 7.600 questů, 1.400 lokací a 5.300 postav. (HellFire)
  • Každý týden stráví hráči po celém světě hraním "World of Warcraft" v průměru 22,7 hodin. Stále ale mají co dohánět, aby trumfnuli sledování televize, u které lidé tráví týdně v průměru 39,25 hodin. (HellFire)
  • "World of Warcraft" hraje celosvětově přes 10 milionů hráčů. Jeden z pěti pravidelných předplatitelů je žena. (HellFire)

Reklama

Reklama