Reklama

Reklama

Eyes in the Dark

všechny plakáty

Sedem študentov sa vyberie stráviť spoločne víkend na horách. Na kameru sa im podarí zachytiť jednu z najväčších záhad. (BoredKid)

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Podle mě docela slušný found footage horor o jakési nestvůře které září oči. Film je složen z několika udajných nálezů, takže je to jakýsi příběhový mišmaš. Nicméně když příšera není vidět a slyšíme jen zvuky či kroky, je to celkem slušný. Horší ale je když se příšera objeví tvůrci sice neměly prostě prachy ale stvůra vypadá celkem srandovně. Není to nic světoborného a rychle se na to v dnešní záplavě FF ztratí ale na jedno zkouknutí to byla solidní podívaná. ()

B3n 

všechny recenze uživatele

Pri natáčaní filmu bez rozpočtu treba mať minimálne jednu vec a tou je scenár, nejaký príbeh. Tu síce niečo je, ale je to slabé. ()

Reklama

gazogazo 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem dostal, co jsem čekal. Oči ve tmě trpí nedostatkem viditelné přítomnosti monstra a chaosem na konci, ale v celém filmu se celkem něco děje a mimo záběr umře v průběhu fakt hodně lidí. Nic originálního, ale zároveň tak strašně daleko ode dna žánru, že tomu nasolim ***. Film je k dispozici na YT. ()

BoredKid 

všechny recenze uživatele

Amatérsky found footage horror o partií kamarátov, ktorá sa rozhodne spoločne stráviť posledný víkend pred ukončením školy v horskej chate v oblasti známej ako Cascades, kde sa podľa legiend skrýva záhadný vlčí tvor s červenými svietiacimi očami. Pohodový pobyt a zábavu im narušia udalosti, kvôli ktorým budú nútení bojovať o holý život. Ja som fanúšik FF filmov a beriem ich z nadhladom. Ja som sa zabavil. Vzhlad monštra pôsobí síce trošku komicky, ale tak na rozpočet 5000 dolárov z vlastného vačku, slušné divadielko v rámci subžánru :) ()

Zajímavosti (1)

  • Náklady na výrobu filmu predstavovali iba 5 000 $. (BoredKid)

Reklama

Reklama