Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hudební producent Phil Spector se zapsal do dějin rockové hudby nejen spoluprací s Beatles či Tinou Turnerovou. V roce 2003 byl obviněn z vraždy mladé herečky a mezi jeho obhájce patřila i Linda Kenney Badenová. Komorní drama o neobvyklém vztahu obviněného a jeho advokátky stojí na hereckých výkonech Ala Pacina a Helen Mirrenové. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (54)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Proč se vyplatí, čučet na další ambiciózní bio od HBO? Jen kvůli uřvanému Pacinovi a ledově chladné Mirren - ti oba jsou zde skvělí. Jinak skoro nic a nuda, i když pár scén se povedlo... Bude to asi znít dost blbě, ale kdybych nebyl "odkojenej" klonama televizních CSI, asi bych si to užil mnohem víc. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Ve většině případů se stává, že se zvučná jména vzájemně sčítají a násobí, a pak vzniká velmi silné hodnocení. V případě Phila Spectora se Al Pacino, Barry Levinson, David Mamet a Helen Mirren vzájemně odečtli a zbyla z toho jedna hvězdička za paruky Al Pacina a směšné výstupy Jeffrey Tambora (ten je pro mě zkrátka směšný kdykoli od účinkování v Entourages). Naprosto nechápu, co nám tímhle chtěl David Mamet sdělit. Jeho divadelní hry uznávám, ale Phil Spector se opravdu nepovedl. ()

Reklama

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Nevim, nějak mi to vyznělo celý do prázdna.. Pacino dobrej, Helen Mirren taktéž, líbilo se mi, že to bylo takový civilní, že ty rozhovory nebyly tak moc filmový, chci říct, bavili se spíš jako lidi, jako ony ´´postavy´´, ne jako herci, což je fajn přístup. Ale film jako celek je takovej mdlej. Nic vyloženě silnýho, nic, u čeho bych mlaskal blahem. Takže obě hvězdy patří Alovi a Helen!!! ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Určitě zde nejde o nějaký soudní masakr a drama plné zvratů, při kterém běhá mráz po zádech . Důraz je zde spíš kladen na vytříbené dialogy a někdy monology Al Pacina, ve kterých mu skvěle sekunduje Helen Miren. Průběh přípravy obhajoby a její následné vedení, je zde podáno profesionálně a pro někoho až příliš ,,piánko", s chladným odstupem. Mě to vyhovovalo. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Al Pacino v nepovedeném filmu? Ano i takové věci se dějí. Navíc, když si tvůrci nechají mezi prsty proklouznout život takové persóny a vyseknou jen nezáživný fragment z jeho konce, nezavání to jen nízkým rozpočtem, ale i neschopností scénaristů přijít s chytrým dějem plným barvitých dialogů. Což se kupříkladu v samotném závěru projeví tak, že snímek žádný zavěr nemá a celou dobu se mluví vyloženě o hovně. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Film se točí kolem vraždy Lany Clarkson (Meghan Marx). Lana Clarkson se objevila ve filmu Scarface (1983) spolu s Al Pacinem, který hraje Phila Spectora v tomto filmu. (rafix)
  • Phil Spector (Al Pacino) v roce 2003 zastřelil herečku Lanu Clarkson zbraní namířenou do úst, za což byl roku 2009 odsouzen k devatenácti letům vězení. Zemřel ve vězeňské nemocnici v roce 2021. (TroiMae)

Reklama

Reklama