Reklama

Reklama

Girlhouse

Trailer

Vysokoškolačce Kylie (Ali Cobrin) nedávno zemřel otec a její matka bohužel nemá na její studium dost peněz, proto se Kylie rozhodne přijmout nabídku pracovat na erotickém live chatu v luxusní vile Girlhouse.
Bohužel mezi uživateli se skrývá i psychopat Loverboy (Slaine) a je jen otázkou času, kdy mu jen monitor počítače nebude stačit. (korbitch22)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začalo to svižne a veľmi zaujímavo ale potom nastala na dlho doba temna tzv.hluchá zóna,lebo sa tam nič nedialo.Len samé obkeckávačky a až po asi 40 minútach sa konečne dostavilo aj krvavo červené sfarbenie.Kto pozerá tento film a nevšimne si aspoň tri tri totálne nezmyselne situácie,tak ho obdivujem za jeho pozorovateľského ducha.No takto je to klasický slasher,ktorý nemá v sebe ani kúska výnimočnosti. Ale sú tu krásne babenky a dosť dobre znázornený šialenec aj ako herec bol uveriteľný.Film mal zahrievacie dlhé kolo,k tomu neoriginálny scénar ani vraždy neboli dostatočne zaujímavé ale bol poňatý aspoň druhá polovica svižne,drsne a odhodlane ale viac než 3* mu dať nemôžem. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Slasherová šmíra Girlhouse se skládá ze tří, stejně špatných částí. Nejdřív krátké intro, kde tlusťoch Roebuck nerozdýchá připodobnění svého nádobíčka k plodu dubu a místo hození Rimmerových bot s kompasem a zvířecími stopami na podrážce do septiku za sportovním klubem shodí z mostu předčasně vyspělé děvče. Pak vláčná, vlekoucí se část z prostředí sídla erotického chatu, kdy může být v permanenci ruka a papírové ubrousky, ale snad jedině za účelem setření slz z vydatného zívání. No a pak už jen vilou pobíhá upocený Bohouš Josef z Burmy Jones, aby všem těm dívkám, co mají na stolku fotku rodičů a přes web-kameru vystavují své jediné přednosti, pustil žilou. Zvláštní je, že této pasáži chybí nadhled a přitom tak často připomíná Scary Movie.. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Flasbackový začátek se mi hodně líbil, mělo to pak v první polovině i docela dobrej náběh na solidní thriller/slasher, ale to co se začalo dít v druhé polovině filmu, to bylo na mě až moc stupidní, abych to dokázal hodnotit alespoň průměrně. Čím víc se blížil konec, tím blbější to bylo. Možná ještě před lety bych to hodnotil lépe, ale teď jsem fakt spíš přemýšlel, jestli mi takové filmy ještě vůbec stojí za to. 45% ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Všechno, co chce banda teen diváků k popcornu na páteční večer. Bikinové kočky všech ras a sexuálních archetypů, webcams, civilní a krásná hlavní hrdinka, její sympatický nápadník ochránce, pošahaný úchyl i krvavé jatka. Girlhouse je zvláštní kombinací tvůrčích rozporů. Scénář si kreativně hraje se všemi postavami a i přes dějovou schematičnost baví překvapivými detaily. Současně ale uvádí do rozpaků náznaky amatérské filmařiny a častou debilitou. Jeho největší devízou je samotný vrahoun, který rychlostí a radikálností předčí i tězkopádnějšího Leatherface. Právě brutalita jatek v poslední třetině je překvapivým vyůstěním předešlého kultivovaného představování postav. Což vytváří další zajímavý kontrast, díky kterému se film liší od jiných, jemu podobných. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Extrémně ultradementní příběh: V dnešní době, kdy má tvrdé porno všech žánrů každý kdo chce lehce na dosah, si partička afektovaných a bezduchých pipek (včetně jedné stydlivé studentky) jakoby vydělává obrovské prachy svlékáním podprsenek před webkamerou (wow!), jezdí v limuzínách, bydlí v luxusním sídle a pracuje pro ně celý tým též dobře placených chlápků. Až potud čistý odpad!, tak bolestivě iritující idiocii jsem už dlouho neviděl, trpěl jsem jako týrané zvíře a... ano, v zájmu zachování svých mozkových buněk jsem asi už od desáté minuty proklikával, přiznávám. Takže když se na místě konečně objeví otylé vraždící hovado, ihned divák vesele zatleská pacičkami a nadšeně tomu sympaťákovi fandí v jeho záslužné činnosti, kterou je brutální masakrování každého, kdo mu přijde pod ruku. Ale režie musí neustále prudit prostřiháváním na nějaké dva dementy snažící se o záchranu ubohých dívek, takže od odpadu tuhle monstrózní sračku zachránilo jen jedno zadušení gumovým pyjem, které mě fakt pobavilo. A šup s tímhle svinstvem do koše. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Ali Cobrin sa necítila dobre vo svojej roli, v určitých momentoch bola veľmi znepokojená. Povedala však, že jej láska k slasher filmom jej dosť pomohla a natáčanie to pre ňu zjednodušilo. (Real Tom Hardy)
  • Slaine uviedol, že maska bola značne nepohodlná a nasadzovať a zosadzovať ju mohol len s pomocou druhých, preto ju mával na sebe väčšinu času. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno