Reklama

Reklama

Býval člen elitní zásahové jednotky, nyní se z něj stal hledaný uprchlík. Joey (Jason Statham) utíká před svou minulostí, kterou je dohnán, až k vojenskému soudu. Nyní na dně, hnán touhou po pomstě se Joey přidává k londýnskému podsvětí, kde bere spravedlnost do svých rukou. Podaří se mu dosáhnout svého vykoupení? (Intersonic)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (349)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedna zo Stathamoviek v ktorej sa snaží ukázať, že vie hrať a pre mňa je jej vysoké hodnotenie nepochopiteľné. Mne to pripomína Lundgrenovky zo začiatku milénia v ktorých často hral nejakého ožrana s mindrákom z minulosti. Akcie v nich bolo minimum a ani po dejovej a hereckej stránke to nebolo vydarené. A presne takýto je aj tento film. Stathamova postava najprv chlastá, potom mláti ľudí na zlej strane, kým sa mu vďaka jednej mníške konečne rozsvieti v hlave a zachová sa správne. Tá dramatická rovina ma vôbec nezaujala a romantický vzťah s mníškou tiež išiel mimo mňa. Ona je škaredá a on nie je zas tak dobrý herec, aby takúto polohu uhral. Bitky tvoria pársekundové potýčky a dokopy ich je v celom filme menej jak pár minút. Ale aspoň sú kvalitné a celkom drsné. Takže ani na druhý pokus som tomuto filmu na chuť neprišiel a celý čas som sa nudil. 3/10. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Po všech těch ultra akčních Stathamovských jízdách přichází něco zcela jiného. To, že to bude tak silný film, kterej ve mě rozproudí nádherný pocity, jsem nečekal. Možná je to naposled, co jsme Jasona v takovém filmu viděli,(slzy a úsměv !!) i když byla by to velká škoda, protože má na to, aby hrával i vážnější role. No nic, utřeme slzičky a pomaloučku se budu připravovat na obvyklej nářez v Homefrontu ... už zanedlouho :-) ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak trochu netradiční Stathamovka, která má sice stejně béčkovej příběh jako ostatní, ale klade se zde hlavně důraz na dva hlavní charaktery. A i přes mé menší výtky ke vztahu Jason a jeptiška, to celé funguje až překvapivě dobře. Jason Statham navíc celou roli uhrál ze ctí a docela mě svým výkonem až příjemně překvapil. Jde to zkrátka i bez kopandů a klidně by mi nevadilo vidět Jasona ve vážnějších rolí častěji. 70% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jason tentokrát nevystavoval svoje namachrovaný tělo, ale musel ukázat, že umí užívat i obličejový svalstvo. A hele, ono to dobře dopadlo. Vojáka, stiženýho válečným syndromem, jsem mu bez problémů věřil a stejně tak polohu bezdomovce či alkoholika. Skvěle mu přihrávala Agata Buzek v roli jeptišky. Steven Knight svojí prvotinou určitě neohromil, ale rozhodně potěšil a určitě jeho režisérskou dráhu budu i nadále sledovat. 80% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…ALE POKOUŠEL JSEM SE UDĚLAT DOBROU VĚC“...... /// Komorní Statham (jakože víc člověk. Vobyčejnej…teda trochu…) ve filmu, se kterým klidně mohl přijet do Varů (mezi Travoltou a Stonem). Jason se snaží hrát (chlapče já vím, že s tím ksichtem to máš těžký…), mění kukuče (dokonce se i zasměje!) a všechno co dělá (pár bitek, opití jeptišky) je v rámci charakterního herectví a né jako prostředek ke zblbnutí blbýho diváka. Může za to bez debat Steven Knight, kterej se po Nigerijcích a Rusácích vrhá mezi Číňany (ale jenom trochu). Každopádně – když už nic, tak jde rozhodně o překvapivej kousek. A taky pomalej, snažící se vytěžit z charismatu a cesty ke spáse maximum. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Slyšel jsem, že Statham chce hrát jen v artovejch filmech. 2.) Vrátil jsem se z Afghánistánu a myslím, že Bůh chce, abych rozdával spravedlnost. 3.) Thx za titule ,,-OverLord-“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (150)

Zajímavosti (6)

  • Jason Statham měl před natáčením sezení s psychologem, aby poznal způsob života a chování některých ex-vojáků. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v ulicích Londýna a ve filmovém studiu Three Mill Lane. (Terva)

Související novinky

Tom Hardy a napínavých 90 minut

Tom Hardy a napínavých 90 minut

12.02.2013

Koncem roku završil mimořádně náročné natáčení Mad Max: Fury Road v žhavých afrických pouštích, a hned jde do dalšího filmu. Britský thriller Locke se může pochlubit scénářem Stevena Knighta … (více)

Reklama

Reklama