Reklama

Reklama

Útěk z planety Země

  • USA Escape from Planet Earth (více)
Trailer 2

Slyšeli jste už o planetě Baab? A věděli jste, že tam žijí zábavní modří ufoni, kteří mají dokonce svého národního hrdinu? Je to astronaut Scorch Supernova, expert na nebezpečné záchranné mise, u kterých mu nenápadně pomáhá jeho super inteligentní bratr Gary. Když na vesmírné stanici zachytí volání SOS z obávané planety Země, Scorch neváhá ani minutu a vydá se vstříc neznámému světu do hlubin vesmíru. Gary se ho snaží varovat, ale marně. Scorch se chytí do pasti a skončí v rukou lidí, kteří s ním nemají dobré úmysly. Garymu nezbývá nic jiného, než vymyslet dokonalý plán útěku z planety Země, aby zachránil Scorche a všechny své mimozemské přátele. (Mirius FD)

(více)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (105)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto neškodný animák, jehož forma daleko přesahuje obsah.Tuna klišé (když pointu uhádnete po 5 minutách, je to blbý dokonce i na pohádku pro děti) minimum vtipů, dokonce i ta naše malá vačice se u toho docela nudila.Animace je sice pěkná, ale potenciál je strašně nevyužitý.V oblasti 51 se dalo určitě vytvořit zajímavější a rozmanitější prostředí včetně mimozemšťanů, kteří jsou navíc jen upravenou škálou z filmu Příšerky s.r.o. Jednou jsem vyprsknul smíchem a za to dám milosrdné 2*, víc ani ťuk, 40%. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Útek z planety země je průměrný a tuctový animák pro děti. Zelení mimoňové z jakési planety cestují k nám na Zemi prožít velké dobrodružství. No proč ne? Zápletka nebyla úplně k zahození a snímek měl pár dobrých a vtipných momentů. Toto minimum má ale dneska skoro každý druhý animák a tak se bez výrazných a stylových hlavních postav Útěk z planety země topí v průměru..... ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Další pohádka na téma ufounci na zemi, trochu ohrané a ve všech případech i takřka identické, chvilkama se mi chtělo jít ještě o hvězdu níž, ale skládání jmen slavných rejžů mě docela pobavilo, stejně tak úvod a klišovité finále, navíc je tu docela povedené 3D: ***** , které je rozhodně lepší než ve většině průměrných 3D animáků, ač nejvyšší mety taky nedosahuje, několik trojrozměrných scének jsem si každopádně alespoň jednou zopakovala. 50% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Čekal od toho snad někdo něco velkolepě inovativního? ~ Vypadá to pěkně, autoři si vyhráli s detaily, ale tohle nevzniklo kvůli Oscarům nebo dokonce něčemu dosud neviděnému. Tohle je standard přesně podle příručky. Najdete tu skutečně jen minimum něčeho, co byste již neviděli někde jinde. Ale víte co? Je to jedno. Odsejpá to a nebyl jsem natolik znuděn, že bych posouval v ději. Prostě jednohubka na jede deštivý večer (a je fuk, že dneska nepršelo :) ~ 2,5* ~ To stejné po sto padesáté. Ale uteče to, je to krátké ;) ~ (thx czmimi) ()

Stružák 

všechny recenze uživatele

Scenáristi naprali do Útěku z planety Země snad všechna klišé, co existují: dialogy počínaje a různými scénami konče. U vzhledu jednotlivých postaviček je HODNĚ znát inspirace jinými animáky (Shrek, Příšerky s. r. o., Megamysl). Na druhou stranu mě pobavilo množství parodií (James Bond, CNN a další) a samotnej příběh vlastně zas taková ptákovina není. :-) Jenom to holt není film, na který se bude dlouho vzpomínat… ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Ve 42´ v jídelně je vidět „Blormo“, plody, které sbíral na planetě Zahrada titan Thanos, ve filmu Avengers: Endgame (2019). (darrek007)
  • Film byl produkován již od roku 2007. Kvůli soudním sporům však byl dotočen až v roce 2013. (Terva)

Reklama

Reklama