Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co je obviněn z pokusu o vraždu Raikageho, je Naruto poslán do vězení Hózukidžó. Vězení už po generace patří rodině současného velitele Muie. Ten a vůdci Travnaté vesnice se snaží využít Narutovu čakru coby džinčúrikiho k otevření Krabičky splněných přání, protože ji chtějí použít jako zbraň a ovládnout svět. Jenomže je to všechno tak jednoduché? (Zíza)

(více)

Recenze (19)

JanFit 

všechny recenze uživatele

k mému hodnocení je třeba dodat, že dvě hvězdičky patří soundtracku, který je dokonalý... škoda že zbytek už tak ne... snad nejnudnější a opravdu směšný Naruto film ze všech ( co se postav a příběhu týče ) - seriál a mangu naprosto miluju, ale tohle dílo by se mělo stydět, že má ve jméně právě Naruto :( ()

Mikuko 

všechny recenze uživatele

Film, který mě nijak zvlášť nezaujal. Je tam sympatická nová postava a koncept je fajn, ale prostě mi to nic moc nedalo. Záporák byl strašně podivný, možná snad ani ne moc dobře promyšlený, a finální boj mě celkem nudil. Líbil se mi snad jen zásah Beeho a finální scéna, kde Ryuuzetsu vzpomínala na hezkou minulost a pak použila tu ultimátní techniku, a taky se mi líbily ty "světlušky" aktivované tou jejich technikou, což bylo příjemné doplnění ke konci. Slabé 2*, Naruto má i lepší filmy ()

Reklama

biges low 

všechny recenze uživatele

První polovina úplně super - žádné přehnané techniky, solidní náběh na dobrý příběh.. pak se objeví super zbraň se super bossem, tvůrci začnou kašlat na vše, co vykreslili. Jako třeba na motivace postav. A navíc si z toho dělají srandu, aby nemuseli více vysvětlovat. Škoda, během první poloviny jsem se rozhodoval mezi 4 a 5 hvězdami a prohlášením, že se jedná o nejlepší shippuuden film, druhá polovina to pohřbívá pod dno.. ** jako průměr je konečný výsledek ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Asi tak... dějově je to strašný fail, i když se to na konci snaží nějakym způsobem ospravedlnit, tak je to pořád ta největší scénáristická hloupost století :) Ale v Naruto filmech děj raději neřešit, jelikož to jsou stejně všechno fillery, takže to nemá žádný dopad na aktuální dění v anime. U filmů mě nejvíce může zaujmout kresna, animace (které jsou povětšinou vždycky výborné, díky o dost vyšším produkčním nákladům) a hlavně akce ! Jo a nesmí to být nuda k posrání .... akce je tu doopravdy dost, a dokonce ani v první půlce jsem se poté, co jsem zkousl fail na začátku nenudil. Verdikt zní: Fanoušci stopro, ostatní určitě taky (ti nebudou řešit začátek) ! ()

Jacques-ds 

všechny recenze uživatele

Jasně, film prakticky vůbec nezapadá do hlavní dějové linie, ale co taky od filleru čekat, že? Pokud s tím člověk dopředu počítá, tak se může i královsky bavit jako já. O děj v podstatě ani nejde (ten už je jak přes kopírák) ale o to, že člověk uvidí v akci Naruta, Beeho a další a v tomhle případě to funguje přímo skvěle. Japonci opět přehánějí, jak je u nich zvykem, až to hraničí se šílenstvím - postavy očividně dokáží bojovat i bez střev a dalších zbytečných orgánů, ale zřejmě jen dokud jim z těla nevyprchá adrenalin, pak se hroutí a najednou umírají. Každopádně výtku bych měl ke zbytečně "obětavému" a romantickému konci, který nezapadá ani do takto přehnaného filmu. Méně je někdy více. Přesto všechno může být fanoušek Naruta spokojený. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama