Reklama

Reklama

Alone

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2009, 9 min

Obsahy(1)

Osamělá dívka není zřejmě ve svém domě sama. (PetrPan)

Recenze (10)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Naprosto neoriginální kraťas s odfláklým koncem a vrahem, kterej má masku z jinýho filmu. 1 hvězda za ucházející atmosféru a za Halloween hrající v bedně. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ne moc zajímavý krátkometrážní film. Chybí tomu asi nějaká hlubší myšlenka. Kromě konce se tam vlastně ani nic nestane... "Milovníci zombie se pletli." :D ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Náběh na strašidelnost se ztratí v okamžiku telefonního hovoru s intruderem --pak už je to jen čekání na juknutí..a nakonec místo baf přijde Anonymous. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z řady laciných napodobovaček již mnohokrát viděného, ve které tvůrci opět nepřišli s něčím kreativním. Jediné co dokáže alespoň trochu vzpomenout, byl „program“ co běžel v televizi, na kterou se hlavní postava dívala. Není špatné si připomenout Michaela Myerse. Jinak ale jedna velká nuda. Ten závěr nebyl ani šokující, protože byl strašně předvídatelný. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Tunajšie hodnotenie sa mi nezdá. Na to, že je to amatérčina, má tento kraťas veľmi dobre vybudovanú atmosféru a skvelú prácu s kamerou. V momentoch, kedy som mal mať nepríjemné pocity, som ich aj mal. Vrah anonymous sa mi už nezdal, ale budiš. Fajn záležitosť na jedno pozretie, neublížilo mi to. ()

leo_kure 

všechny recenze uživatele

Mě osobně se tento filmeček líbil... Tak akorát na zpestření večera :) atmosférický snímek kde se moc nepolekáte, ale donutí vás to mít rozsvícené po celém bytě... ()

Reklama

Reklama